Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mely magyar youtubereket...

Mely magyar youtubereket kedvelitek, és kik azok akiket nem kedveltek?

Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
29%

Sok, és sok.

Röviden

Paxel, pamkutya, justvidman. Rosszak 2side

2021. máj. 3. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Én beauty kategóriában lennék kíváncsi, azért is írtam ebbe a kategóriába.
2021. máj. 3. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Vukszánovics Kíra, Veres Fanni, FanniMoz, Glowin' skin & Kincső, Nikoletta VY, Beauty Boss: őket szeretem, ők a kedvenceim.

Kitty Erdély is nagyon aranyos.

Aki nagyon tehetséges és lehet tőle tanulni, az még Szalay Csenge, de nekem borzasztóan irritáló ahogy beszél, bocsi.

Van egy csatorna, a Smink sarok, nagyon aranyos lenne a lány, de sajnos sminkelni egyáltalán nem tud.

Régen szerettem Módis Gabit és Holényi Zitát, de mindketten megváltoztak, Gabi csak a gyerekét mutogatja, Zita csatornája pedig elment egy nagyon rossz irányba, és ezt annyira sajnálom. De mindjárt jön a Zitaőrült aki folyamatosan kérdezget róla és jól megmondja mi a baj vele. :D

Akiket nem szeretek:

Colourmaniac irritáló is, és sminkelni sem tud.

Kárpáti Rebeka és Sydney van den Bosch videóit régen mindig néztem, de számomra ők egyáltalán nem hitelesek... akkor ábrándultam ki belőlük, amikor bekövettem őket instagramon.

Akiket viszont a legjobban utálok: felnőtt nők, akik felnőtteknek akarnak tartalmat gyártani, és mégis csak gyerekek nézik őket....

Alexy Vivien, Bish Bharbie, Csivettka, Chloe From The Woods. Leginkább az utóbbi kettő irritál, annyira buták...

2021. máj. 3. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Akiket NEM kedvelek, mert halál ostobák és/vagy rendkívül unszimpatikusak + hiteltelenek:

Markó Rebeka, Kárpáti Rebeka, Alexa Kiss, Csivettka

Egyedül Szabó Luca és Szalay Csenge tartalmai azok, amik magyar viszonylatban megfognak beauty téren, és tényleg élvezettel, érdeklődve végig tudom nézni a tartalmaikat.

2021. máj. 3. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!