Mit tegyek?,már nem bírom elviselni ezt! 17/L
Pontosan mi az ami nem tetszik magadon?
Kezdj el edzeni, akar fotozd is magad hetente, hogy lasd az eredmenyt. A sportolas segit levezetni a feszkot, teszel vele a testedert es endorfint is termelsz.
Ejj ej lássátok hova vezet a média?
Sok volt kicsim a tv...térj vissza a valóságba.
Én is voltam már így de hidd el felesleges,csak magadnak artasz vele.
Biztos vagyok benne,hogy nem olyan vészes a helyzet ahogy leírtad csak te látod úgy.
Ha nem tetszik valami változtass rajta pl fesd be a hajad ha unod ezt a színt,csodákra képes egy új hajszín.
Csereld le a ruhatarad,találd meg a stílusod.
Ezek mind fontosak,de először fejben kéne rendet tenni,az önbizalom fontos,és nincs csúnya ember csak akkor ha belülről is az.
Nem könnyű önbizalomhianybol magabiztosnak lenni,de szerintem meg kell próbálni mindenféleképpen
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az utcán sétáló, random embereknek jobb dolguk is van, mint veled foglalkozni. A számláikat befizetni, azon kattogni, mit vágott hozzájuk a főnökük, hogy mi volt a bevásárlólistán.
Ennyi idősen nekem is voltak ilyen képzelgéseim, hála Istennek, nem sokáig. De a büdös igazság az, hogy valójában MINDENKI LESZ@R.
Ahhoz nagyon primitívnek kell lenni, hogy valakinek az legyen az egyetlen hobbija, hogy 0-24-ben 17 éveseket szapul. Ha alter, rocker, tupírozott rózsaszín hajú punk csaj lennél, akkor könnyebben előfordulna, hogy feltűnően megnéznének és méregetnének, de akkor sem azért, mert “ronda” vagy, hanem azért, mert ritkán látnak ilyet.
Mint már említettem, SENKIT nem érdekel, hogy nézel ki. Főleg nem egy nagyobb városban.
Ajánlom, foglalkozz mással is, mint azzal, hogy hogy nézel ki.
Kialakulatlan személyiség vagy még, ez világosan látszik, és pont ez az az időszak, amikor az emberek elkezdik felfedezni magukat, és állandóan változnak.
Kapcsold ki az Instagramot, a TikTokot, és a többi szennyet. Aztán irány a pszichológus.
Kicsit nyersen hangzik, tudom, de nem annak szántam. Viszont más kiutat nem nagyon látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!