Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jó ha valakinek szépek a...

Jó ha valakinek szépek a lábujjai?

Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően a lábujjain (is) közlekedik az ember, lol... :D

Egyébként belegondolva az hobbitok szőrös lábfeje és lábujjai nem túl gusztusosak, szóval végül is jó, ha valakinek szépek a lábujjai. :D

2008. dec. 6. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig jó, ha valami szép, szemet gyönyörködtető.
2008. dec. 6. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sztem a Kedves Kérdező esztétikai szempontból kérdezte,különben az "Egészség" rovatba írta volna ki-gondolom én...

Mindenképpen előnyös,mintha szélesek pl.,ilyen is van,főleg nagylábú nőknél.

Az enyémek szélesek ,bár "kislábon élek",nem túl nőiesek,de nem foglalkozom vele.

Fesd ki valamilyen jó színnel.Lehetőleg egyező színt használj a kezeden lévő körmök színével.Nyáron nem árt,ha a ruháid színéhez is passzol.

2008. dec. 6. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
Hmm. Szerintem nagyon fontos a szép lábujj. Ne ilyen girbegurba legyen, hanem szép és ápolt. Ne legyen a köröm alatt piszok, egyenletesen legyen a köröm levágva. És ne legyen szőrös. :O :S :D Szerintem ez így szép tud lenni, ha valaki oda is figyel rá. :P Én megnézem elég tüzetesen a lábujjakat. :) Zoknikkal le!!! :D
2008. dec. 7. 21:19
 5/7 anonim válasza:

Hát a girbegurbasággal nem lehet sokmindent kezdeni :)

De a lényeg, hogy attól függetlenül, amin nem változtathatunk, igyekezzünk mindent megtenni azért, hogy amennyire rajtunk áll, igenis szépek, ápoltak legyenek :) És ha már itt tartunk, akkor nemcsak a lábujjak, hanem az egész lábfej (gondolok itt a sarkakra, bőrkeményedések eltávolítására, folyamatos ápolásra)

Nem egy nagy befektetés, sem időben, sem pénzben, csak egy kicsit több odafigyelést igényel a napi rutin során, de az nagyon is megtérülhet... Pl. nem biztos, hogy nagyon jó benyomást tesz egy nő, aki nagyon ad a külsőségekre, de ha leveszi a cipőjét, vagy nyáron amúgy is nyitott cipőben jár, és látszik, hogy az ápoltsága csak bokáig terjed ki...

Meg aztán... soha nem lehet tudni, mikor akad össze az ember egy lábimádóval :)

2008. dec. 8. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten rajongok a szép lábujjakért. Ha egy csajnak jók a lábujjai, az majdnem, hogy fél siker nálam.
2009. jún. 3. 01:07
 7/7 anonim ***** válasza:
A szépséghez tartozik az ápolt láb, illetve lábujj is, tehát fontos. Zoknit le! :)
2010. febr. 9. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!