Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pixie hajjal rendelkező...

Pixie hajjal rendelkező lányok!!! Megbántátok hogy levágattátok a hajatokat?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, kb váll fölé ér jelenleg a hajam. Azon gondolkodom hetek óta, hogy levágassam-e pixiere?

Esetleg ha vannak itt olyanok akik levágatták, megbántátok vagy sem?

Előre is köszi a válaszokaaat <3

2021. ápr. 27. 18:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

kb ez az elképzelés

[link] :))

2021. ápr. 27. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Én 1 honapja vágatam le barátom kérésére én nagyon szeretem.
2021. ápr. 27. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Én nem bántam meg, sőt utána nem sokkal 1 centis tüsire letolattam azt is. Most ezzel érzem magam tökéletesen :)
2021. ápr. 27. 19:30
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Én levágattam, nem bántam meg. Mondjuk a lenövesztés valami kegyetlen :)

Csak akkor ajánlom, ha hosszú távon akarod rövidnek.

2021. ápr. 27. 19:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első pár napban nem szerettem de utána már úgy döntöttem hogy nem fogom visszanöveszteni
2021. ápr. 28. 09:07
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Nekem volt ilyen, én megbántam. Jól nézett ki, kényelmes volt, viszont nekem túl sok volt folyton vasalgatni, beszárítani, nem szeretek ennyit foglalkozni a külsőmmel. Visszanövesztettem.
2021. ápr. 28. 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
6: Nálam pont ez volt az egyik oka annak, hogy akkor már inkább továbbmentem, és a tüsinél kötöttem ki :) (3. vagyok)
2021. ápr. 28. 10:31
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Szintén 3.: nem tudom, miért kellett lepontozni, amikor egyszerűen válaszoltam a kérdésre, hogy nekem nagyon bevált a rövid haj.
2021. ápr. 28. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
Jol nez ki a kepen levö haj, amit linkeltel, de szerintem ez pont az a hossz, amivel sokat kell foglalkozni. En egyaltalan nem bantam meg, söt, legjobb döntes volt hogy rövidre vagattam a hajam, szinten mar nekem is tüsi, geppel fel van nyirva, es kb minden alkalommal egyre rövidebbre nyirjuk, mar lassan nincs hova röviditeni :)
2021. ápr. 28. 17:54
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Basszus, ne rágódj annyit ezen. Ha ki akarod próbálni, tedd meg, maximum nem leszel vele elégedett, vagy túl macerásnak találod, és hagyod visszanőni.
2021. ápr. 28. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!