Lányok! Megbántátok, hogy levágattátok a hajatokat?
Én most tervezem, de kezdek meginogni egy kicsit, érdekelnének a tapasztalataitok!
Én ilyesmire szeretném:
Többször is vágattam már, nem bántam meg sose, miért bánnám, ez csak haj. És általában nagyon jól állt a rövid. Különlegesebb is mint a hosszú haj.
Nekem ilyen lett legutóbb: [link]
Derékig érőből. Kb 2 év alatt vissza is nő teljesen. Olyankor szoktam újra levágatni.
Amiket te linkeltél is jól néznek ki.
Nagyon hosszú hajam van, egy idő után megunom és levágatom. Aztán visszanövesztem.
Szóval nem bántam meg. Egyrészt kell a változatosság. Másrészt úgyis visszanő majd.
Egyértek utolsóval tavaly ilyenkor vágattam le pont ilyenre:
És hiába állt jól egyszerűen nem én voltam, jah és még a hajszínemet is eredetire festettem hát gyűlöltem a hajam mire újra visszanyertem. Most 1 év után vagyok végre ott mint tavaly,de szenvedés volt ezt megvárni. Volt már hogy rettentő csúnya votl a hajvégem és vágattam belőle 5-8 centit, feltűnő volt de legalább nem kellett 1 évet várnom hogy megnőljön, és egészséges lett.
Jah és igen rövidnél mindig igazgatni,beállítani minden reggel mert össze vissza áll..
Nekem nagyon nőies a stílusom,rövid hajjal nem éreztem magam annak pedig tudom nem az adja.
Ha előnyt kell mondanom max az hogy vőlegényemnek 7 év után azért tetszett a változatosság de ő mindenhogy szeret, jah és olcsóbb volt a hajfestés,ennyi.
Nem tudom, hogy mennyi idős vagy, milyen hosszú és mennyire egészséges a hajad, de nem biztos, hogy lesz még olyan mint most. Nekem tizenévesen viszonylag erős hajam volt, aztán levágattam. Onnantól kezdve mellnél hosszabbra nem tudtam növeszteni mert mindig letörött a vége. Most szántam rá magam pár hónapja, hogy hajvitamint meg mindenféle hajpakolást alkalmazzak és most kezd végre jobban kinézni, és már mell alá ér 2 centivel.
De visszagondolva kár volt levágatni 15 évesen (most vagyok 23 csak hogy érzékeltessem a problémát)
Volt, hogy igen, volt hogy nem.
Régebben nem szerettem a hosszú hajat, és mindig valamilyen rövidebb, extrém frizurákat vágattam, azokat szerettem nagyon. Egyszer volt, hogy megbántam, akkor az egyik oldal fel volt nyírva, a másik oldalon pedig rövid volt, hátul kicsit hosszabb. Olyan Bundesliga-fazon, nagyon csúnya volt, sírtam utána.
Tavaly is vágattam a hamajból (már évek óta próbálom növeszteni), azt nagyon megbántam, mert rettentő csúnya lett, de az abszolút a fodrász hibája volt, mert elképesztő béna volt, sehol két egyforma tincs, egyáltalán nem szépen rétegeződött, hanem mintha vonalzó mentén vágták volna a rétegeket.
A haj, amit linkeltél szép, viszont én biztosan megbánnám. Régen nekem is szavam járása volt, hogy visszanő, de amióta növesztem a hajam, tudom hogy ez hosszú, és bizony nem is egyszerű feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!