Van egy Rolex órám, kaptam. Hogyan tudom megállapítani, hogy eredeti-e?
11
Hát persze:D
Olyan körökben mozogsz ahol több milliós órákat csak úgy elajándékoznak de nincs egy ismerősőd sem aki értene az órákhoz. :D Marhára hihető.
“ Nem teljesen mindegy, hogy kinek mennyi pénze van vagy annak akitől kaptam ? “
“van akinek van rá pénze még arra is, hogy ilyet ajándékozzon. “
Milyen szépen elmondtad a második mondatban, hogy miért nem mindegy, kinek mennyi pénze van. :)
Nem értem mit vergődsz, kérdező.
Azért vetettem fel az anyagi helyzetet, mert egy 1, de inkább 2 millióról induló órát nem fogsz akárkitől kapni. Használt is ugyanilyen drága, mert az meg viszonylag tartja az árát, ha a régebbi modell kifut, szóval én használtan se lattam még nagyon 1 millió alatt órát. Ennyiért egy átlag ember kocsit vesz, nem órát, szóval garantálható, hogyha nem valami gazdag rokontól kaptad, akkor hamisítvány, hacsak nem ő is örökölte valami szintén gazdag rokontól.
Szóval a kérdésre lett válaszolva, nem értem a puffogásod. Ha meg olyan okos vagy, hogy te tudod, hogy márpedig eredeti, akkor a f.szért teszed fel a kérdést? Akkor csak provokálni akarod a válaszolókat vagy mi?
15
Ma Magyarországon egy gazdag ember sem fog egy 1-2 milliós órát csak úgy odaadni valakinek ajándékba ha nem származik belőle haszna. Max hamisítványt.
17
Magyarországon kiemelkedő gazdag az vagy politikus vagy bűnöző. Politikusok kezén láttunk már nem egy hamisítványt, a bűnözőktől meg nem áll távol az ilyesmi.
“ Politikusok kezén láttunk már nem egy hamisítványt, ”
És ezt a tv-ből sikerült megállapítani, vagy hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!