Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van egy Rolex órám, kaptam....

Van egy Rolex órám, kaptam. Hogyan tudom megállapítani, hogy eredeti-e?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 27. 06:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nem mehetek el ez mellett szó nélkül. Nem teljesen mindegy, hogy kinek mennyi pénze van vagy annak akitől kaptam ? A kérdésem nem erről szólt.. igen tudom, hogy iszonyatosan drága egy eredeti Rolex óra, ettől függetlenül nem feltétlen hamis az enyém.. van akinek van rá pénze még arra is, hogy ilyet ajándékozzon. Szerintem ezt mindenki tudja. Mindenesetre köszönöm azoknak akik valóban a kérdésemre válaszoltak!
2021. máj. 6. 12:08
 12/22 anonim ***** válasza:
Vidd be pestioras.hu
2021. máj. 6. 12:14
 13/22 anonim ***** válasza:

11

Hát persze:D

Olyan körökben mozogsz ahol több milliós órákat csak úgy elajándékoznak de nincs egy ismerősőd sem aki értene az órákhoz. :D Marhára hihető.

2021. máj. 6. 12:27
 14/22 anonim ***** válasza:

“ Nem teljesen mindegy, hogy kinek mennyi pénze van vagy annak akitől kaptam ? “

“van akinek van rá pénze még arra is, hogy ilyet ajándékozzon. “

Milyen szépen elmondtad a második mondatban, hogy miért nem mindegy, kinek mennyi pénze van. :)

2021. máj. 6. 15:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem értem mit vergődsz, kérdező.

Azért vetettem fel az anyagi helyzetet, mert egy 1, de inkább 2 millióról induló órát nem fogsz akárkitől kapni. Használt is ugyanilyen drága, mert az meg viszonylag tartja az árát, ha a régebbi modell kifut, szóval én használtan se lattam még nagyon 1 millió alatt órát. Ennyiért egy átlag ember kocsit vesz, nem órát, szóval garantálható, hogyha nem valami gazdag rokontól kaptad, akkor hamisítvány, hacsak nem ő is örökölte valami szintén gazdag rokontól.

Szóval a kérdésre lett válaszolva, nem értem a puffogásod. Ha meg olyan okos vagy, hogy te tudod, hogy márpedig eredeti, akkor a f.szért teszed fel a kérdést? Akkor csak provokálni akarod a válaszolókat vagy mi?

2021. máj. 6. 17:30
 16/22 anonim ***** válasza:

15

Ma Magyarországon egy gazdag ember sem fog egy 1-2 milliós órát csak úgy odaadni valakinek ajándékba ha nem származik belőle haszna. Max hamisítványt.

2021. máj. 6. 17:34
 17/22 anonim ***** válasza:
16 hamisítvánnyal meg. Nem égeti még egy nem kiemelkedően gazdag sem magát.
2021. máj. 6. 17:45
 18/22 anonim ***** válasza:

17

Magyarországon kiemelkedő gazdag az vagy politikus vagy bűnöző. Politikusok kezén láttunk már nem egy hamisítványt, a bűnözőktől meg nem áll távol az ilyesmi.

2021. máj. 6. 17:47
 19/22 anonim ***** válasza:
18 elkerülte a figyelmed az egyik “nem” szócska.
2021. máj. 6. 18:40
 20/22 anonim ***** válasza:

“ Politikusok kezén láttunk már nem egy hamisítványt, ”

És ezt a tv-ből sikerült megállapítani, vagy hogyan?

2021. máj. 6. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!