Van egy Rolex órám, kaptam. Hogyan tudom megállapítani, hogy eredeti-e?
Van róla egy csomó videó. Leginkább a minőségi dolgokról. Óralap minősége pl., mitató kidolgozottsága, milyen nemesacélból van a ház. (904L)
Milyen óramű van benne. Szoktak miyotát, hangzhout, meg hasonlókat bele rakni, de láttam az igényesebbekben svájci etát is. A legújabb, hogy pl. a gmt masternél másolják az óraművet is olyan minőségben, hogy laikus nem látja.
Laikusként fogalma sem lesz, mit kell néznie. Szerintem jobban jár egy bevizsgálással.
Előzőt nem tudom miért pontoztátok le. Szerintem is tuti hamis. Gondolkozzatok már reálisan. 1 millió alatt nincs Rolex óra.
Kérdező tedd fel magadnak a kérdést. Totál gazdagok, akitől kaptad a Rolex órát? Ha igen, és szórják a pénzt rendesen, akkor lehet eredeti. Ha nem, akkor valszeg egy józsefvárosis hamisítvány, és még csak az se kizárt, hogy nem is tudják, hogy a Rolex amúgy nagy márka, csak jó szándékkal adtak neked egy órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!