Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki 25 évesen így kinézni?...

Pillér2 kérdése:

Ciki 25 évesen így kinézni? Ilyenkor már vastagabbnak kellene lenni? Ha még nem az, mikortól számít annak?

Figyelt kérdés
[link]
2021. ápr. 11. 14:21
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

rákerestem és csak 18 éves, nem 25

bár 25 évesen se kéne már "vastagabbnak lennie"

2021. ápr. 11. 15:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
EZ tökéletesen néz ki, és SOHA nem kell vastagabbnak lennie, akár 100 évesen is lehet ilyen, nem ciki (csak nem túl gyakori)!
2021. ápr. 11. 15:09
 3/10 A kérdező kommentje:
De itt mindenki azt mondja, az ilyesmi vékonyságra, hogy edzeni kéne, tehát vastagabbnak lenni.
2021. ápr. 11. 15:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy 18, ezért is kérdeztem.
2021. ápr. 11. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__modellkedes..

neked valamiért nagyon nem szimpi a csaj😆

2021. ápr. 11. 15:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen innen jött a kérdés. Meglepődtem, hogy senki nem mondja, hogy mehetne mégtöbbet edzeni, viszont én nem akarok felül vastagabb lenni, de nem vagyok 18, így kicsit cikinek érzem, hogy nem vagyok emberesebb darab, vajon komolyan lehet-e venni ilyen alakkal.
2021. ápr. 11. 16:07
 7/10 Metionin ***** válasza:
100%

Ilyen nincs hogy x korban vastagabbnak vagy vékonyabbnak kell lenni.

Edzeni azért kell hogy az ember ne legyen plöttyedt, mert önmagában a vékonyságot a legtöbben baxhatják.

2021. ápr. 11. 16:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Edzem, de inkább alulra, de azt se a végtelenbe, hogy folyamatosan nőjjön.
2021. ápr. 11. 16:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki, ha valaki vékony. Egyrészt valószínűleg alapból is ilyen az alkata, másrészt biztos, hogy rendszeresen sportol is és bár tényleg vékony, de nem az az egészségtelenül sovány féle módon, szóval tényleg nem értem, hogy ez miért lenne ciki.

Mástól se hallottam még ilyet. Olyat igen, hogy valakinek jobban tetszik a kicsit teltebb alak, de ez egyéni ízlés kérdése. Ha ilyen az alakod és neked tetszik, akkor örülj neki és ne másokkal foglalkozz. Mindenkinek soha nem fogsz tudni megfelelni, de nem is kell.

2021. ápr. 11. 16:32
 10/10 Metionin ***** válasza:
100%
8. Ha alapból vékony típus vagy, akkor cuccozás nélkül úgysem fogsz nagyon megnőni. Én is féltem eleinte, felsőtestre edzek balett mellett, hogy egyensúlyban legyen a vékony felső részem a beton alsó résszel de nem lenne jó aránytalanul megnöveszteni azért azt sem...de mondták hogy nem para, egy vékony típusú ember nem fog túlságosan megnőni edzéssel sem.
2021. ápr. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!