Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnyák a kis mellek?

Csúnyák a kis mellek?

Figyelt kérdés
Nagyon kicsik a melleim és nem is egyformák.
2021. ápr. 9. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szépek. Nekem tetszenek a kis mellek.
2021. ápr. 9. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs összefüggés a kettő közt. Kis és nagy mell is lehet szép és kevésbé szép is.

De bármelyik is legyen, ez huszadlagos fontosságú, mert az önbizalom és a saját magad szeretete a legszexibb.

2021. ápr. 9. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2-vel 100%-ban egyetértek! :)
2021. ápr. 9. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Örülj inkább neki hogy vannak melleid. Vannak lányok akiknek egyáltalán nincs semmi, olyan a felsőtestük mint egy kamasz fiúnak.Én nagy mell mániás vagyok de 40 éves fejjel azt mondom hogy a jó szex az nem a mellmérettől függ elsősorban. Hanem a kémiától, az összhangtól, az érzelmi háttértől.Ha téged tényleg szeret valaki akkor semennyire sem fog foglalkozni azzal hogy kicsik és nem egyformák a melleid. Mert csupán hozzádbújni is eufórikus érzés lesz neki. Csak olyan férfinak add oda magad akinek őszinte, mély érzelmei vannak feléd, különben sérülhetsz. Sok a köcsög, érzelmi analfabéta mindkét nemnél és miattuk sok az önbizalomhiányos,önmagával megbékélni nem tudó, megreccsent ember. A szex az őszinte érzelmeken túl a másik fél teljes elfogadásáról kellene hogy szóljon. Nem a tízpontos külsőről, az extra méretekről és teljesítményelvárásról. Csak mára ez is el lett ba$zva mint sok minden más, pont a lényeg kezd kiveszni belőle, ezért tesznek fel a fiatalok ilyen kérdéseket.
2021. ápr. 9. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A legszebbek.
2021. ápr. 9. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Na nézzük.

Alapból a nagyobb mell (B-C kosár) kedvelője vagyok. Viszont. Találkoztam már olyan lánnyal, akinek semmi melle sem volt, mégis nagyon megfogott, simán összejöttem volna vele.

Egy szép arccal, szép fenékkel simán lehet ezt kompenzálni.

20F

2021. ápr. 9. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Fotó alapján lehetne megmondani.

Alapból annyit mondanék, h van szép mell kicsi is és nagy is

2021. ápr. 9. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki egy nőt a melle alapján ítél meg (két lábon járó csöcs), attól jbb is távol tartani magadat, kérdező... :-)

Bízz magadban! Fogsz találni olyan srácot, akinek pont a kis mellek jönnek be... :)

2021. ápr. 9. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
#6 a B-C mell közepes, a nagy D-től kezdődik😅
2021. ápr. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!