12 éves, 160 centiméteres lánynak normális testsúly szerintetek a 45 kilogramm?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 18:10
2/9 anonim válasza:
Szerintem elég vékony, pár kiló rá férne.
3/9 anonim válasza:
12 évesen elmegy, ha eszik rendesen. Fejlődésben lévő szervezet, lehet, hogy előbb hosszában nő, később gyarapodik a súlya. De ha túl keveset eszik, diétázik, vagy nagyon válogatós, akkor gáz van.
4/9 anonim válasza:
Teljesen normális.
Én 30 évesen 159 centihez vagyok 46-47 kg.
6/9 anonim válasza:
Persze, gyerekkorban amúgy is jellemző a vékonyság. Lehet, hogy tinikorban a hormonok hatására hízni fogsz. De ha nem, az sem baj(én 157 cm 46 kg vagyok, 24 éves).
8/9 anonim válasza:
Szerintem is rendben is.
Én jelenleg 162 cm vagyok, és 48 kg.
26 évesen, egy babóca után. Nem vagyok se csontsovány, de nem is vagyok túlsúlyos.
A BMI nem mindig valós, mert az nem tudja pl hogy mennyire izmos az egyén, azt is súlynak veszi.
9/9 anonim válasza:
Elég vékonyka, de ebben a korban vagy hosszában, vagy széltében nőnek a gyerekek. Majd behozza magát széltében is. A lényeg az, hogy egyen eleget és elég változatosan, meg mozogjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!