Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem tudom ezt...

Mit tegyek ha nem tudom ezt elfogadni?

Figyelt kérdés

Nem tudom elfogadni, vagy csak ideiglenesen, hogy nem szép vagyok, hanem "csak" átlagos.

Tudom, hogy valaki még annak is örülne, ha átlagos lenne, de ez van.

Főleg az orrommal, meg az arcom összhatásával nem vagyok elégedett. Ha az orrom más lenne, sokat számítana.

Gondoltam rá, hogy sminkkel korrigálom, de nem lehetek mindig sminkben.

Műtétre is gondoltam, de attól meg félek és nem olcsó.

Van párom 4 éve. Ő elfogad, de én nem.

2021. ápr. 8. 08:17
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Kicsit vegyél vissza az egódból
2021. ápr. 8. 08:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Mi rosszat mondtam? Azt, hogy valaki annak is örülne, ha átlagos lenne?

Itt az oldalon is van egy rakás kérdés, amiben írják a kérdezők, hogy csúnyának érzik magukat és hogy még átlagosnsk sem tartják magukat, legfeljebb sminkkel.

Ez egy létező dolog, amiről írtam. Nem bántásnak szántam.

Ezzel arra akartam utalni, hogy én nem látom magam kifejezetten csúnyának, de még így sem tudom magam elfogadni.

2021. ápr. 8. 08:44
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Takard le a tukrot!
2021. ápr. 8. 08:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg valami normális válasza is lenne valakinek? Jó már nektek, akik csak gúnyolódni meg szidni tudtok. Örülök, hogy nincs nagyobb problémátok és ennyire sok az időtök.
2021. ápr. 8. 08:55
 5/8 Miss Endzsi ***** válasza:
93%
Arra gondol, hogy az egód az, akinek nem felelet meg. Ha visszább veszel belőle, boldog leszel.
2021. ápr. 8. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Pedig igazuk van. Ez a gond kezelhető. Énképzavarral pszichológushoz fordulj, amíg még nem lesz nagyobb problémád. Nem a műtét és a smink a megoldás.
2021. ápr. 8. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:
24%

Nem értem ezeket a válaszokat. Ego meg pszichológus?

Kérdező, szerintem próbálj sminkkel korrigálni, ha úgy jobban érzed magad és mindig azokra a dolgokra próbálj koncentrálni, amiket szeretsz magadon.

2021. ápr. 9. 23:37
 8/8 anonim ***** válasza:
33%
Küld egy képet, (nő vagyok) és megmondom, van-e gond veled. Őszintén.
2021. ápr. 10. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!