Csajok, szerintetek gáz ha egy 28 éves pasi szoliba jár?
Nem gáz, csak nekem a fehér bőr jön be. Az mondjuk hülyén néz ki, ah valaki grill csirke színűre szolizza magát.
Inkább hülyeségnek mondanám, mert rákot okozhat.
Ad1: Szerintem kishazánk olyan klímába tartozik, hogy az ember már április végén lebarnul, aki nem akarja is, nehez értem én meg ezt az egész szoláriumbizniszt. Ki kéne kicsit a lakásból néha a mezőre menni...
Ad2: Nincs szerintem annál csúnyább, amikor egy világos haj, szemöldök és szemszínű embernek a bőrszíne a legsötétebb. Én ezt úgy hívom, hogy fényképnegatív, és nem nyeri el a tetszésem. Fekete hajúak és szeműek jobban megengedhetik maguknak, hogy barnulgassanak nyáron, a többi csak hülyét csinál magából. Úgyhogy gondold végig, neked meddig ér a takaród e téren, mert némelyek hajlamosak ízléstelenül túltolni a dolgot. Ezzel nem azt mondom, hogy ne csináld, csak valahogy józan ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!