Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, szerintetek gáz ha...

Csajok, szerintetek gáz ha egy 28 éves pasi szoliba jár?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 6. 21:21
1 2
 11/15 anonim válasza:
19%
Undorodom a barna bőrtől.
2021. ápr. 7. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Nem gáz, csak nekem a fehér bőr jön be. Az mondjuk hülyén néz ki, ah valaki grill csirke színűre szolizza magát.

Inkább hülyeségnek mondanám, mert rákot okozhat.

2021. ápr. 7. 14:35
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

Ad1: Szerintem kishazánk olyan klímába tartozik, hogy az ember már április végén lebarnul, aki nem akarja is, nehez értem én meg ezt az egész szoláriumbizniszt. Ki kéne kicsit a lakásból néha a mezőre menni...

Ad2: Nincs szerintem annál csúnyább, amikor egy világos haj, szemöldök és szemszínű embernek a bőrszíne a legsötétebb. Én ezt úgy hívom, hogy fényképnegatív, és nem nyeri el a tetszésem. Fekete hajúak és szeműek jobban megengedhetik maguknak, hogy barnulgassanak nyáron, a többi csak hülyét csinál magából. Úgyhogy gondold végig, neked meddig ér a takaród e téren, mert némelyek hajlamosak ízléstelenül túltolni a dolgot. Ezzel nem azt mondom, hogy ne csináld, csak valahogy józan ésszel.

2021. ápr. 7. 14:53
 14/15 anonim ***** válasza:
21%
Nem gáz, nekem is a kedvenc hobbym, napi fél óra.
2021. ápr. 10. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
Mindenkinek gáz
2021. ápr. 12. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!