Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért látszik még mindig a...

Miért látszik még mindig a leégésem tavaly nyárról?

Figyelt kérdés

Az orrom nagyon leégett, szemüvegben voltam mindig, így az orrom teteje fehér maradt, viszont alatta nagyon leégett. És még mindig látom, ha jobban megnézem, hogy az orrom teteje fehérebb, mint alatta, tehát még mindig látom a leégésemet nagyon halványan. Meg a melltartó nyoma is látszik felül még egy nagyon minimálisan. Tényleg nagyon leégtem nyáron, de ez normális, hogy ha jobban megnézem még mindig látom? Egyáltalán nem feltűnő, csak ha jobban megnézem.

Most már örökre megmaradnak ezek a sötétebb foltok a bőrömön, amik a leégés miatt lettek? Vagy egy idő után elmúlik teljesen?

2021. ápr. 4. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is leégtem nyáron, azóta is látszik. Örökre szerintem nem marad meg, mert vagy ,,kikopik,, vagy idén nyáron kicsit napozol, és nem látszik. Nekem a hasam egy nap alatt barnult le, és kicsit furcsa, hogy az arcom tiszta fehér, a karom, hasam, lábam meg még mindig barna 😅

Nem lehet, hogy alapból nagyon fehér a bőröd neked is, és tett nagyon tartja a barna színt?

2021. ápr. 5. 10:14
 2/2 A kérdező kommentje:
De igen, alapból falfehér vagyok, így könnyebben égek le. Pont ezért félek, hogy mert nekem alapból nagyon fehér a bőröm ezért megtartja majd a barna színt.
2021. ápr. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!