Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiú vagyok és most előszőr...

Fiú vagyok és most előszőr fogom leborotválni a lábamról a szőrt. utána szúrni fog miközben nő vissza vagy esetleg lesz valamilyen kényelmetlen velejáró?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 1. 10:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Ne legyél már homár, ne borotváld a lábad 🤦‍♂️
2021. ápr. 1. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Minek? Igen, szúrni fog, be is nőhet a szőr, meg borotválhatod naponta. Minek? Mire jó ez?
2021. ápr. 1. 12:08
 3/12 A kérdező kommentje:
hm. akkor a gyanta jobb megoldásnak bizonyul
2021. ápr. 1. 13:58
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
3 Gyantázás után is ugyanúgy benőhet a szőr,ugyanúgy szúr mikor visszanő. A gyantázás olyan 1 hétig marad teljesen sima, 1,5 hét után már nő vissza a szőr, 3 hét után lehet kezdeni elölről,ha mindig teljesen sima bőrt akarsz.
2021. ápr. 1. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
4 Ja, azt elfelejtettem még írni, hogy meg kell tanulni rendesen gyantázni. Tudni kell hogy kend fel, hogy tépd le. Ha nem jól csinálod csak elszakítja a szőrszálat, a gyökere benne marad. Ha nem feszíted meg rendesen a bőrt csúnya véraláfutásaid lesznek, kicsit vérezhet is. Akiknek nagyon erős a szőrzete(pl ffiaknak) ez akkor is előfordulhat, ha rendesen van csinálva. Magadnak nem is biztos, hogy mindenhol el tudod érni.
2021. ápr. 1. 14:31
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként miért szeretnél megszabadulni tőle? Ha nem elképesztő durván szőrös, vagy nem vagy úszó, akkor férfiként tök felesleges szerintem. De ha már mindenképpen csupasz lábat akarsz, tényleg jobb a gyanta kozmetikusnál. Vagy ha valóban nagyon őserdő, akkor elég szerintem hajnyíróval vagy testszőrnyíróval rövidíteni.
2021. ápr. 1. 15:09
 7/12 A kérdező kommentje:
szinte sehol nem vagyok szőrős alapbol. se mellkas, se hát, arcszőrzet is nagyon ritka viszont a lábamon van sok de inkább ott is csak a térdemtől lefele. undorodom a szőrtől csak emiatt akartam megszabadulni tőle. egyszerüen mar nem birom nézni. most borotvával meg hideggyantával megoldottam de rohadtul időigényes és körülményes szóval ja, ahogy mondtad, ezt legközelebb kozmetikussal fogom lehozatni
2021. ápr. 1. 16:03
 8/12 anonim válasza:
26%
Április elsejei "kérdés"...
2021. ápr. 4. 22:36
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

Érdekes,hogy ha egy férfi nem igénytelen akkor pár fhasznak mindjártaz jut az eszébe,hogy meleg.

Honnan a khúrva annyából kombinálja össze a kettőt egy ilyen degenerált??

Nem a kiakadás és a vélemény volt a kérdés bhasszátok meg!

Kérdező!

Nem fog szúrni ne aggódj, én kéthetente epilálom mindenemet,de már több éve és már kezd kihalni szerencsére a sok mocskos szőrtüsző.

F.

2021. ápr. 6. 20:59
 10/12 A kérdező kommentje:
:D egyébként igazad van. beszűkűlt látókörüek ergó ha egy fiu borotválja a lábát, az csak meleg lehet. de ezekre a válaszokra számítottam és direkt nem is reagáltam. kajak nem a kiakadásra és a zero objektivitásra voltam kiváncsi. na mindegy is. az epillálást kipróbálom legközelebb. 5 napja borotváltam le a lábam és még szinte sima. érzem hogy csak egy picit nőtt vissza a szőr. sokkal jobb érzés mint szőrősen
2021. ápr. 7. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!