Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy magyarok...

Miért van az, hogy magyarok között ennyire kevés olyan ember van, aki szép/helyes?

Figyelt kérdés

Nők és férfiak között egyaránt. Amerikában valahogy még az átlagos embereknek is szimmetrikusabb arcuk van.Sajna nem linkelhetek ide képet példánam irányelvek miatt, de instán, facebookon, tiktokon is megannyi átlagos nem magyar embert látok, aki jobban néz ki mint egy átlag magyar.

Azt is észrevettem, hogy sokkal több szép magyar lány van, mint helyes magyar srác/férfi. Ez mondjuk, lehet h a sminknek is köszönhető, vagy a lányok alapvetően jobban odafigyelnek a kinézetükre.

Ti tapasztaltátok már ezt?

2021. márc. 31. 17:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Főképp a férfiakra értem, nem a lányokra. Vannak szép magyar lányok, de helyes magyar férfiak, srácok,na az pl. ritka mint a fehér holló. Egyébként sehol nem írtam azt,hogy kivétel nélkül minden magyar csúnya. Azt írtam,hogy SZERINTEM sokkal ritkább nálunk az, hogy valakinek jó genetikai adottságai lennének.
2021. ápr. 1. 16:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Na akkor ezek után azért a te természetesen kivételesen remek genetikai adottságaidat is megnézném.
2021. ápr. 1. 17:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Én is a tiédet, lefogadom , azért virnyákolsz itt, mert rád illik az ing.:)
2021. ápr. 2. 00:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem virnyákolok csak szimplán f*szságokat írsz. Nem mondom hogy tökéletesen szimmetrikus az arcom de hidd el elég sok embernek bejön. Egy dolog volt ami nem tetszett az orrom de azt megműtettem. Innentől én teljesen megvagyok elégedve magammal és azzal is amit elértem az életemben. Nem mondom hogy sokra vittem de azért nálad valószínű még így is több mindent elértem. Mint írtam nyugodtan költözz ki az USA-ba és nézd meg hogy ott mindenki milyen szép és szimmetrikus, én megtapasztaltam hogy ez egyáltalán nem ettől függ. Nem tudom hogy egyáltalán jártál-e már ott de feltételezem hogy nem. Hidd el az instagramon/tiktokon nem feltétlenül azt látod amit a való életben látnál főleg akkor ha több mint 300 millió emberről beszélünk
2021. ápr. 2. 01:04
 15/16 A kérdező kommentje:

Ha nem veszed magadra, akkor minek mentegetőzöl? Mellesleg én eleve nem voltam kivámcsi rá, hogy nézel ki, mielőtt nem hoztad fel a témát, gondolom erősen magadra vetted, amit írtam. Itt most nem rólam vagy rólad volt szó.

De még mindig nem érted, hogy én nem állítom azt, hogy az USAban model arcú emberek élnek, és a tiktokon meg instán is csak ilyenek vannak. Legalább 3szor írtam már, hogy láttam én amerikai csúnya és átlagos embert is, és magyar csúnya és átlagos embert is, és összehasonlítva eltérő mindkét csoport.

2021. ápr. 2. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
A magyar nok nagy resze ritka igenytelen
2021. aug. 6. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!