Miért van az, hogy magyarok között ennyire kevés olyan ember van, aki szép/helyes?
Nők és férfiak között egyaránt. Amerikában valahogy még az átlagos embereknek is szimmetrikusabb arcuk van.Sajna nem linkelhetek ide képet példánam irányelvek miatt, de instán, facebookon, tiktokon is megannyi átlagos nem magyar embert látok, aki jobban néz ki mint egy átlag magyar.
Azt is észrevettem, hogy sokkal több szép magyar lány van, mint helyes magyar srác/férfi. Ez mondjuk, lehet h a sminknek is köszönhető, vagy a lányok alapvetően jobban odafigyelnek a kinézetükre.
Ti tapasztaltátok már ezt?
Ha nem veszed magadra, akkor minek mentegetőzöl? Mellesleg én eleve nem voltam kivámcsi rá, hogy nézel ki, mielőtt nem hoztad fel a témát, gondolom erősen magadra vetted, amit írtam. Itt most nem rólam vagy rólad volt szó.
De még mindig nem érted, hogy én nem állítom azt, hogy az USAban model arcú emberek élnek, és a tiktokon meg instán is csak ilyenek vannak. Legalább 3szor írtam már, hogy láttam én amerikai csúnya és átlagos embert is, és magyar csúnya és átlagos embert is, és összehasonlítva eltérő mindkét csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!