Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek helyes...

Lányok! Szerintetek helyes vagyok? Vagy úgy igazabból mit gondoltok rólam úgy képről?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon önbizalom hihanyos vagyok mert a baráti körömben van egy ember akik nagyon sokat piszkálnak a kinézetemel

És szépen lassan az összes önbizalmam elveszet....

Pedig én egy nagyon élet vidám és pozitív ember voltam

De én ezt elmondtam nekik és ők engem csak kinevetek..

Tudom ,hogy az önbizalom hihány nem vonzó a lányoknak de én még egyenlőre nem szeretnék barátnőt ha nem a fejemben szeretném rendbe rakni a dolgokat!

És ezt a kérdést azért írom ki mert kíváncsi vagyok őszinte és nyilt emberke véleményére

És már végső elkeseredésembe írtam ki azt a kérdést..mert már tényleg nem tudom hova tenni magamat

Es azt is tudom, hogy nem számít a külső!

De az igen, hogy elfogadjam magamat

Ha poszitv válaszokat kapok vágy ha negatív válaszokat akkor is elfogadom ☺

Mert ahány ember annyi vélemény

Természetesen a fiúk véleményét is elfogadom de engem speciál a lányoké érdekel jobban

Érthető okokból 😅

[link]

[link]

Ez egy régebi kép,mi elöt meg bezártak volna a fodrászok akkor készült

#fiú #Helyesvagyok ?
2021. márc. 27. 19:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Az izmokat, de nem a túlságosan kigyúrtat. És szeretem a leginkább fekete, márkás pulcsikat a fiúkon. És a fekete farmert, na meg a sportcipőt.
2021. márc. 28. 17:06
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok. Èn részemről a szálkás férfitestet kedvelem, nekem a mackós egyáltalán nem jön be, és a full kigyúrt sem.

Ruházkodás meg, a sportosan elegáns. Szerintem az mindig passzol szinte minden hétköznapi alkalomhoz, ha meg valami nagyobb esemény van, akkor lehet az elegáns felé rugaszkodni. Ami fontos, legyen tiszta, vasalt a cucc, a "most szedtem le a szárítókötélről" nem pálya. Nem kell csupa márkás drága cuccoknak lennie, ha tiszta és vasalt, szerintem.

2021. márc. 28. 18:32
 13/33 Gyulai Dávid Dániel válasza:
100%
Kezdj el kondizni vagy valamit sportolni. Nagyon sok önbizalmat ad na meg sikerélményt. Plusz ha csapatsport akkor még barátokat is szerezhetsz. Illetve szerintem ne törődj más véleményével, csak légy önmagad.
2021. márc. 29. 10:12
 14/33 anonim ***** válasza:
75%

Az égvilágon semmi baj a külsőddel, helyes vagy. A második kérdésre válaszolva: nekem a "vastagabb" (nálam ez azt jelenti, hogy genetikából adódóan nem vékony csontú, erős testfelépítés), sportos, de nem kigyúrt alkat tetszik. Ruházkodást illetően meg csak annyi, hogy nem szeretem, amikor egy fiú naphosszat a tükröt vizslatja, és Adidas pulcsi nélkül ki se lépne az utcára.

Ne ülj fel a barátaid cikizésének, a képek alapján jól nézel ki. (Inkább a helyesírásra feküdj rá egy kicsit 😁.)

2021. márc. 29. 10:24
 15/33 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nagyon cuki vagy semmi baj veled,kicsit több önbizalmat!
2021. márc. 29. 10:28
 16/33 anonim ***** válasza:
75%
14-es vagyok, azt még hozzáfűzöm az előzőkhöz, hogy nekem a te haj-, bőr- és szemszín-kombinációd kifejezetten tetszik.
2021. márc. 29. 10:48
 17/33 A kérdező kommentje:

Köszönőm mindenkinek ☺

Hát ja a helyes írás..valtoztatok

2021. márc. 29. 12:18
 18/33 A kérdező kommentje:
13as tervben van 😉
2021. márc. 29. 12:19
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs veled :)
2021. márc. 31. 23:10
 20/33 anonim ***** válasza:
0%
Atlagon aluli fiu szemel
2021. márc. 31. 23:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!