Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek helyes...

Lányok! Szerintetek helyes vagyok? Vagy úgy igazabból mit gondoltok rólam úgy képről?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon önbizalom hihanyos vagyok mert a baráti körömben van egy ember akik nagyon sokat piszkálnak a kinézetemel

És szépen lassan az összes önbizalmam elveszet....

Pedig én egy nagyon élet vidám és pozitív ember voltam

De én ezt elmondtam nekik és ők engem csak kinevetek..

Tudom ,hogy az önbizalom hihány nem vonzó a lányoknak de én még egyenlőre nem szeretnék barátnőt ha nem a fejemben szeretném rendbe rakni a dolgokat!

És ezt a kérdést azért írom ki mert kíváncsi vagyok őszinte és nyilt emberke véleményére

És már végső elkeseredésembe írtam ki azt a kérdést..mert már tényleg nem tudom hova tenni magamat

Es azt is tudom, hogy nem számít a külső!

De az igen, hogy elfogadjam magamat

Ha poszitv válaszokat kapok vágy ha negatív válaszokat akkor is elfogadom ☺

Mert ahány ember annyi vélemény

Természetesen a fiúk véleményét is elfogadom de engem speciál a lányoké érdekel jobban

Érthető okokból 😅

[link]

[link]

Ez egy régebi kép,mi elöt meg bezártak volna a fodrászok akkor készült

#fiú #Helyesvagyok ?
2021. márc. 27. 19:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem semmi baj nincs veled. Az első képen kifejezetten tetszik az arcod. Szépek a szemeid (színre is formára is) meg a szemöldököd is (igen van ilyen😅). Aranyos arcod van vagy nem tudom. A profibol készült kép annyira nem előnyös szerintem de csak hülye szögben lett fotózva szerintem🤷‍♀️. De amúgy úgy összességében nincs semmi gáz az arcoddal.
2021. márc. 27. 20:05
 2/33 A kérdező kommentje:

Itt ez a kep ez nincsen megszerkesztve

[link]

2021. márc. 27. 20:06
 3/33 anonim válasza:
100%
Szerintem sem vagy csúnya,szép szemed van.Mondjuk nekem a szemöldököd vastag,abból lehetne egy nagyin picit szedetni,de ha neked így tetszik akkor ne nyúlj hozzá.Legyél magabiztosabb,mosolyogj,hidd el más szemmel néznek majd rád az emberek.Ha van önbizalmad az vonzóvá tesz.
2021. márc. 27. 20:26
 4/33 A kérdező kommentje:
Köszi ☺
2021. márc. 27. 20:28
 5/33 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem jól nézel ki. Szép a szemed, szép a tekinteted, az arcod is helyes. Ne ráncold a homlokod, nem mintha nem állna jól, mert marha cuki az is, de elösegíti a ráncok kialakulását a késöbbiekben. Szóval ne ráncolj.

A szád is szép.

Egy kozmetikus ártani nem ártana, szóval majd ha lesz rá lehetöség akkor látogass meg egyet. De így is nagyon kis helyes vagy, kicsit fiatalabb lennék simán rádvetném magam egy elhagyott utcán. :D

2021. márc. 27. 22:27
 6/33 anonim ***** válasza:
81%
Helyes vagy, olyan kis ártatlan boci szemeid vannak :D
2021. márc. 28. 01:27
 7/33 A kérdező kommentje:
Köszönőm 😊
2021. márc. 28. 08:13
 8/33 anonim ***** válasza:
Szerintem jól nézel ki. Semmi baj nincs a külsőddel. Nekem igazából pont az ilyesmi fiúk jönnek be, de most jelenleg van barátom.😁
2021. márc. 28. 16:13
 9/33 anonim ***** válasza:
51%
Helyes vagy
2021. márc. 28. 16:56
 10/33 A kérdező kommentje:

Köszönőm mindenkinek az őszinte válaszokat!

És nem gondoltam volna,hogy ennyi pozitív válasz fogg érkezni

Amúgy csajok!

Ti a mackos alkatot vagy az izmos v az átlagos test alkatot szeretitek

És milyen ruházkodás stílus jonn be?

2021. márc. 28. 17:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!