Weyland_yutani kérdése:
Közvélemény-kutatás: szerintetek jól áll a szakáll? Képpel!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Akit érdekel írjon ide és küldök fotót. Feltölteni sajnos nem engedi az oldal (egyik korábbi, ehhez hasonló kérdésem már letörölték). Köszi!2021. márc. 24. 20:43
21/30 A kérdező kommentje:
Utólag is köszi mindenkinek aki véleményezte a bundát, mentek a zöld pipák!
2021. márc. 25. 14:13
23/30 A kérdező kommentje:
Küldtem:-).
2021. márc. 27. 21:33
24/30 anonim válasza:
Nekem is küldheted, ha még kíváncsi vagy véleményekre :D
25/30 A kérdező kommentje:
Persze, jöhet még vélemény:-). Küldtem!
2021. ápr. 18. 19:35
26/30 anonim válasza:
24-es vagyok, szerintem is jól áll, és az én ízlésem szerint még a hosszával sincs gond, amit ugye előttem említettek.
Úgyhogy ja, szimpatikus a stílusod, szerintem illik hozzád, kicsit irigy is vagyok, amiért nekem sosem lesz ilyen szakállam, de hát ez van, na.
27/30 A kérdező kommentje:
#24-es, köszönöm a részletes véleményt:-)!
Azt nem írtad, hogy hány éves vagy. Elképzelhető, hogy bizonyos kor után beindul a dolog és majd tudsz viking méretű szőrt növeszteni az arcodra.
Van olyan ismerősöm aki a húszas évei végéig simabőrű volt, utána viszont 2 év elteltével jetivé változott:-).
2021. máj. 4. 15:43
30/30 A kérdező kommentje:
Küldtem:-)!
2021. máj. 6. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!