Lenőtt géllakkal mit lehet csinálni?
A hosszát reszeld vissza, akkorára, ami kényelmes.
Nem javaslom, hogy magadnak lereszeld, ha még sosem csináltál ilyet. Kenj rá körömlakkot, ha szépen van megcsinalva a géllakk, akkor szinte nem is látszik majd, hogy van rajta a lakk alatt.
A hosszát reszeld vissza, és kenj rá sima körömlakkot (jól fedőt vagy sötétebb árnyalatút).
Nyilván nem lesz olyan, mint kéne, de ezzel meghosszabbíthatod az élettartamát.
körmösként azt tudom tanácsolni, amit a többiek is: hossz visszareszel, jól fedő körömlakkal átken.
tapasztalatból, kivétel nélkül mindenki! aki tavaly a zárásokkor lereszelte a körmét, szanaszét reszelte a sajátját is... aztán persze nem tapadt meg jól rajta következőre a zselé, felvált, 2het múlva jöttek javításra ami egy komplett új szett volt.. (amúgy 4 hetente járnak)
8: szó sincs erről, miért lenne baj, hogy hozzászóltál?
persze nem baj, ha megmarad, csak alapvetően nem szeretem a pazarlást:) de nyilván ha akarja el tudja juttatni olyan helyre ahol hasznát veszik.
na mindegy, ő eldönti majd, én csak megjegyeztem, hogy a tapasztalat mit mutatott az otthoni leszedésekről.. hiába próbáltak figyelni, nem látták meddig reszeljenek, hiába próbáltam lebeszélni nagy többségben erről őket. most már csak a hosszt merik reszelni😁
Nekem régebben mindig csak alkalomra volt körmöm (vagy mikor rokon tanult, és gyakorolt :D), mindig lenövés volt a vége, nem jártam vissza leszedetni. És lehet velem van a baj, de soha az életben nem jutott volna eszembe otthon kísérletezgetni, hogy a sajátomat is tönkretegyem.
A hosszát muszáj lereszelni, mert zavarja az embert, az meg, hogy átkeni más körömlakkal, esztétika. De lenő magától is, és mikor már túlnő az ujjbegyeken, simán le lehet szedni egy rövidre vágott köröm megoldással akár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!