Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lenőtt géllakkal mit lehet...

Lenőtt géllakkal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Már egy hete kellett volna körmöshöz mennem és most még egy hétig nem lehet, viszont nől le a géllakkom és nagyon igénytelenül néz ki. Le lehet ezt szedni valahogyan vagy tudok vele bármit csinálni? Eléggé hosszú is már, zavar és csúnya, levágni se tudom így.
2021. márc. 19. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Én tavaly ilyenkor lereszeltem magamnak. Utána sem volt szép, ami azt illeti.
2021. márc. 19. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

A hosszát reszeld vissza, akkorára, ami kényelmes.

Nem javaslom, hogy magadnak lereszeld, ha még sosem csináltál ilyet. Kenj rá körömlakkot, ha szépen van megcsinalva a géllakk, akkor szinte nem is látszik majd, hogy van rajta a lakk alatt.

2021. márc. 19. 22:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Lereszeled/csiszolod vagy leoldod
2021. márc. 19. 23:34
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

A hosszát reszeld vissza, és kenj rá sima körömlakkot (jól fedőt vagy sötétebb árnyalatút).

Nyilván nem lesz olyan, mint kéne, de ezzel meghosszabbíthatod az élettartamát.

2021. márc. 20. 01:56
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

körmösként azt tudom tanácsolni, amit a többiek is: hossz visszareszel, jól fedő körömlakkal átken.

tapasztalatból, kivétel nélkül mindenki! aki tavaly a zárásokkor lereszelte a körmét, szanaszét reszelte a sajátját is... aztán persze nem tapadt meg jól rajta következőre a zselé, felvált, 2het múlva jöttek javításra ami egy komplett új szett volt.. (amúgy 4 hetente járnak)

2021. márc. 20. 07:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Én magamnak csinálom itthon és vagy le szoktam reszelni vagy le szoktam oldani. Megértem, hogy sokan nem ajánlják a reszelést, mert tényleg csúnyán el lehet rontani, sokáig tart míg helyrejön stb., de szerintem ha ésszel és óvatosan csinálja az ember, akkor meg lehet oldani. Viszont leoldani egyértelműen könnyebb.
2021. márc. 20. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
6: ez oké, de nem mind1, hogy sima gellakk, vagy erősített, mi van a szín alatt. oké, megreszeli a fedőt, hogy le tudja oldani a színt. de ami alatta van, azt nem fogja tudni leoldani, ha nem oldható az alap. plusz mivel magának 1x oldja le, mit csinál utána a megvásárolt oldószerrel? körmösnek adja? már ha kell neki... sok körmös nem old, mert 1000x gyorsabb csiszológéppel lekapni a színt. ja és az se mindegy, nagyon nem, hogy milyen reszelővel esik neki...
2021. márc. 20. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es Hát gondoltam tudja mi van a körmén, és utána tud nézni vagy a körmösétől tud segítséget kérni, hogy konkrétan mit vegyen és hogyan tudja leszedni a körmét. Most az, hogy megmarad az oldószer... nem hiszem, hogy az egy nélkülözhetetlen összeg, ha használja ha nem. Ha mégis, akkor bocs, hogy hozzászóltam, ez van 🤷🏻‍♀️
2021. márc. 20. 10:06
 9/10 anonim ***** válasza:

8: szó sincs erről, miért lenne baj, hogy hozzászóltál?

persze nem baj, ha megmarad, csak alapvetően nem szeretem a pazarlást:) de nyilván ha akarja el tudja juttatni olyan helyre ahol hasznát veszik.

na mindegy, ő eldönti majd, én csak megjegyeztem, hogy a tapasztalat mit mutatott az otthoni leszedésekről.. hiába próbáltak figyelni, nem látták meddig reszeljenek, hiába próbáltam lebeszélni nagy többségben erről őket. most már csak a hosszt merik reszelni😁

2021. márc. 20. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Nekem régebben mindig csak alkalomra volt körmöm (vagy mikor rokon tanult, és gyakorolt :D), mindig lenövés volt a vége, nem jártam vissza leszedetni. És lehet velem van a baj, de soha az életben nem jutott volna eszembe otthon kísérletezgetni, hogy a sajátomat is tönkretegyem.

A hosszát muszáj lereszelni, mert zavarja az embert, az meg, hogy átkeni más körömlakkal, esztétika. De lenő magától is, és mikor már túlnő az ujjbegyeken, simán le lehet szedni egy rövidre vágott köröm megoldással akár.

2021. márc. 20. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!