Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek ez a stílus bejön?

Lányok nektek ez a stílus bejön?

Figyelt kérdés
Szakáll, haj. És a maga a férfiről mit gondoltok 😊😇😀
2021. márc. 19. 09:29
 1/8 A kérdező kommentje:
2021. márc. 19. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt már hasonló, gondolom azt is te kérdezted és, az se jött be. Szörnyű rajta minden, pedig én alapvetően a tetovált, alternatívabb pasikat szeretem.
2021. márc. 19. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy fejen ez így sokkkk.

Külön külön még tetszene is. Amúgy az egészet kéne nézni, nem egy random fotót. Lehet szemből nagyon nagyon jó az összkép, vagy sehogysejo

2021. márc. 19. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Tenyleg az osszkep szamit.
2021. márc. 19. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem alapból nem jön ne a szakáll, de szerintem ennek a tagnak pont jól áll.
2021. márc. 19. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szimpatikus fiatalember 😂
2021. márc. 19. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne másoknak akarj megfelelni. Ha tetszik a stílus vállald be, biztos találsz majd olyan lányt akinek bejön, sőt kifejezetten imponáló. 😊

Az én álombeli ideálomtól kissé távol áll, de sokkal jobban szeretek olyan fiúval beszélgetni aki jól érzi magát a bőrében, mert teljesen más a kisugárzása, mint annak aki görcsösen csak másoknak akar megfelelni.

21/L

2021. márc. 19. 10:00
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

a szakall nagyon bejon, de a kepen ez a pasi nagyon nem az esetem. a haja undorito, a nyaklanc, piercingek, proli kereszt tetko meg ugy az egesz osszkep nagyon suttyo, nyikhaj, izlestelen.

ha mar ilyesmi, akkor ez az, ami bejon pl.

[link]

2021. márc. 19. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!