Bejönne egy olyan lány, aki 165 cm magas 66 kg, derékig érő hosszú barna, göndör haja van és zöldeskék szeme? Ad a külsejére és nőiesen öltözködik.
szerintem meg ha nincs kiírva egy csajra,hogy 164cm vagyok és 66kg akkor a pasik nagyon leszarják hogy hány kg az a csaj,ha amikor ránéznek már feláll a farkuk :)
nekem ez a véleményem.
ugyanezek a paramétereim (164cm/65kg) mindig is ilyen voltam és soha,de soha nem voltak problémáim abból,hogy ilyen vagyok.mellé minden nap sportolok de nem vagyok tiszta izom viszont feszes vagyok.
eddig akiket akartam,mind megszereztem és nem akármilyen pasikról volt szó.
(de amúgy most így elmondhatom,hogy a szexen kívül a pasiknál sem ér annyira sokat a tökéletes test)
ezt nem azért mondom mert húdejócsaj vagyok vagy valami,hanem mert tudok bánni a testemmel és nem okoz gondot,hogy egy pasi inkább engem akarjon mint az 55kilós csajt :)
20L
Az elsőkre ne is figyelj. A testömegindex alapján as súlyod teljesen a normális kategóriában van. A te BMI-d 24,2
Sovány < 18,5
Normál testalkatú 18,5 - 24,9
Túlsúlyos 25 - 29,9
Erősen túlsúlyos > 30
még csak az enyhén túlsúlyosat sem éred el:)
Sztem szép lehetsz
18/L
Szia:) en lany vagyok, 160 cm, 61kg
Lapos a hasam, van combom, labda formaju fenekem, van mellem:) sokak szerint gyonyoru vagyok, fogyozok egyebkent
De a 165 centidhez, nem vagy kover.
Elkepzeles szerint szep vagy, keppel konnyebb lenne..szerintem ha fogysz 3kilot, tokeletes alakod lesz!
Nem vagy kover, husisnak mondanalak de jo nagy parasztok akik lekovereznek itt.
Szia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!