Bejönne egy olyan lány, aki 165 cm magas 66 kg, derékig érő hosszú barna, göndör haja van és zöldeskék szeme? Ad a külsejére és nőiesen öltözködik.
Szerintem 165cm-hez ~53-54kg passzolna egy csajnak és akkor pont jó.
A ducizós voltam.
Kérdező: akkor most rólad van szó, vagy valaki másról? Egyszer ezt írod, egyszer azt.
Nekem nem tetszik a hosszú haj, akkor se, ha gondozott. A 66 kg mindenképp sok, legalább egy kicsit duci. Én is ilyen magas vagyok, de 46 kg, szóval 20 KILÓVAL KEVESEBB. És egyáltalán nem vagyok sovány. A csontozatom viszont elég "gyenge", könnyedén török. :D
A göndör hajat se szeretem... Főleg, ha hosszú. Viszont a barna haj bejön. A zöldeskék szem szerintem szép, de ha valaki csúnya, akkor ez vajmi keveset nyom a latba, valljuk be. Persze ezzel nem azt mondom, hogy te csúnya vagy.
15L
Én 165 centi vagyok 63 kilóval.
Jól érzem magam így, na bumm ! Nem akarok 55 kiló lenni, nekem jó így...
Amúgy, ha fiú lennék, akkor először meg kéne ismerni, aztán tudnák nyilatkozni, hogy tetszikv agy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!