Szerintetek gáz, ha egy 17 éves lánynak épp nincs műkörme és olyan kezei vannak mint egy dagadt kismacinak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 17:17
1/9 anonim válasza:
Nem. De ezt valószínűleg csak te látod így...
3/9 anonim válasza:
A műköröm nem baj, de a kismaci kéz nem éppen csinos vagy nőies. Talán kicsit duci vagy?
4/9 anonim válasza:
Szerintem a műköröm nagyobb gáz (akárhány évesen), mint a keresetlen természetesség. A duci kézért meg lehet, hogy a többi lány és némely fiú beszól, viszont vannak pasik, akiknek az tetszik, és rád fognak találni pár év múlva.
5/9 A kérdező kommentje:
Van párom, igazából más lányok véleménye érdekelne jobban. Mivel sajnos a 2 hét bezárás miatt nem most lesz mire eljutok körmöshöz... 😅 Egyébként, nem vagyok duci csak a kezeim, ujjaim rövidek és vastagok.
2021. márc. 11. 20:29
6/9 anonim válasza:
A köröm szerintem nem baj, nem mindenki szereti. Na meg nem egy kötelező dolog ez. A formája pedig szerintem is csak a te szemszögedből olyan.
7/9 anonim válasza:
Ha a természetes körmödet meghagyod kicsit hosszabbra az optikailag vékonyítja kicsit az ujjaidat.
Nem gáz :)
19L
8/9 anonim válasza:
Szerintem gázabb, hogy egy fiatal, természetesen szép lány nem képes magát natúran elfogadni, mert annyira torz a generációja.
A kéz, ujjak nem egy változtatható dolog, akinek á la nature nem tetszel, az k@pja be. Ha műkörömmel jobban tetszel magadnak, oké, de ne érezd kötelezőnek, vagy hogy anélkül nem lehetsz szép. Ez egy annyira sokadlagos dolog amúgy is, ami rajtad kívül senkit nem érdekel igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!