172 cm-hez egy 17 éves lánynak aki rendszeresen sportol hány kg lenne ideális?
Figyelt kérdés
A rendszeres sportolás alatt napi 6-7 óra táncot értek(táncművészetire járok)plusz otthon is szoktam edzeni Szóval most vagyok 62-63 kg és bár erős a csontozatom és vékonynak nézek ki( nem pálcikának és nem is ilyen tipikus modell alkat, de a balettmesterem is mondta hogy látszik hogy szálkás vagyok és nincs rajtam sok felesleg) de én akkor is soknak érzem és hát ugye táncosoknak 50 kg lehet a max, persze vannak kivételek. Ez a tánckartól is függ. Meg én néptáncszakra járok ezért néptáncos szeretnék lenni vagy ilyen egyesületbe bekerülni. Szóval hány kg lenne így az ideális nekem?2021. jan. 6. 14:52
1/10 anonim válasza:
Akkor ez nem egészségügyi vagy esztétikai kérdés, hanem szakmai. A tanáraidat kérdezd!
4/10 anonim válasza:
A 62-63kg teljesen normális. 172 centihez az 50 kg nagyon kevés.
5/10 anonim válasza:
Szerintem is a mostani testsúlyod ideális a magasságodhoz.
6/10 anonim válasza:
Néptáncra teljesen jó. Balettosoknak szokták előírni hogy marha könnyűek legyenek, sosem értettem ezt egyébként, láttam pár álmot összetörni emiatt, pedig tényleg ügyesek voltak.
7/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy táncos csak 50 kiló lehetne! Nekem van 75 kilós táncoló lányismerősöm is, akit ugyanúgy pörgetnek, emelgetnek, ha kell, stb.
8/10 Metionin válasza:
Ekkora magassághoz még a balettosoknak is lehet kicsit 50 fölött a súlya, azt hiszem 55 kilóig mehetnek 170pár centisen. Néptáncosnak, izmosan, simán, még több is teljesen jó, ne aggódj emiatt.
9/10 Metionin válasza:
6. sajnos nem mindegy hogy mekkora súlyt viszel spiccen, azért is szabják meg.
10/10 anonim válasza:
9es. Köszönöm. Teljesen érthető 👍👍😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!