Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a női...

Mit gondoltok erről a női kézfejről?

Figyelt kérdés
[link]
2021. márc. 9. 12:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

Senkinek nem kell a másik véleményét elfogadni és szépíteni sem kell.

Ha azt mondod, hogy 160 centi vagy és 90 kiló akkor nem duci vagy hanem kövér, de akkor sem dagadt malacozok le senkit.

Azt, hogy nem tetszik elfogadom és szerintem bárki más is. Azt, hogy vékony/nagyon vékony szerintem azt is, de hogy úgy néz ki mint egy boszorkány keze, vagy ronda esetleg anorexiának mondani azért szerintem durva.

Az, hogy megemlítettem a körmöt, az egy dolog. Ha kifestve lenne azon is pöröghetnél, hogy akinek nincs kifestve azt ápolatlannak mondom. Visszanézve mintha nem is említettem volna, hogy műkörme van, csak hogy "körmeire is igényes". Ennyi.

Vagy, ha te megtalálod a műkörmöt amit említettem, akkor majd másold már be. Mert ha meg nem akkor meg tényleg sokasodik a probléma, mert mindent a számba akarsz adni:)

2021. márc. 10. 13:00
 22/24 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon túl nyomod az egészet. Ez a te véleményed, az az enyém, te sem engedsz a tiedből, én sem. Nem fogok egy anorexiás nő kezén 3 napig veszekedni.
2021. márc. 10. 13:19
 23/24 anonim ***** válasza:
51%
Szomorú, ha azt hiszed vagy eddig jutottál el, hogy egy "anorexiás nő kezén" veszekszünk, mert ez azt jelenti, hogy nem látod a fától az erdőt.
2021. márc. 10. 14:22
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Mint egy vérfarkas.
2021. márc. 13. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!