Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a női...

Mit gondoltok erről a női kézfejről?

Figyelt kérdés
[link]
2021. márc. 9. 12:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Szep a kormod es a kezed.

Max a jobb kez kisujjat toltethetned,h egyenes legyen.

2021. márc. 10. 03:32
 12/24 anonim ***** válasza:
32%

Azért elég szomorú, hogy valaki idejön megkérdezni, hogy mit gondoltok erről a kézfejről(gondolom saját) és mindenki fikázza.

Vékony nőnek vékony keze van. Ápolt, nem töredezett és a körmeire is igényes. Nem kellene ennyire leoltani.

2021. márc. 10. 08:49
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem az én kezem, egy műkörmös csoportban találtam.
2021. márc. 10. 09:46
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én gondoltam, hogy nem a kérdezőé, ez egyértelműen egy csúnya kézfej, ennyire nem megy házhoz senki a pofonért. Vékony nőként nekem is vékony kezem van, de itt nem is a vékonysággal van a baj, hanem csúnyák az ujjak ahogy kidagadnak pár helyen, és csúnyák az erek is. De még ha a kérdezőé is lenne, akkor nem lehetne őszinte véleményt mondani? Csak hogy jaj de szép, mikor egyértelműen nem az?

A körmei meg szubjektív hogy milyenek, ez a fajta műköröm csak egy adott szubkultúrában divat már, de a többségnek nem tetszik.

2021. márc. 10. 11:43
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
12-es semmi rosszindulat nincs benne, véleményt kért, ránézéztem a képre, és rögtön, ami eszembe jutott róla egy magyar alultáplált nő. Nyilván nem mindennapi látvány, de nekem pl nem éppen a legszebb, hiába van rajta köröm, "ápolt" a te szavaiddal élve. Amit azért megjegyeznék, hogy nem a műköröm tesz ápolttá egy kezet, egy rendszeresen tisztított egyszerű natúr köröm is ápolt, nem kell mindenkinek szaladnia egy havi szinten több ezres hóbort után, csak hogy neki is legyen. Nem fogok hazudni, hogy tetszik ez a kéz, amikor nem. Ez csak egy vélemény, amit megkérdeztek, nyilván ha nem kérdezik, nem is mondok véleményt.
2021. márc. 10. 12:04
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem kell senkit se felmagasztalni, de van különbség aközött, hogy "Te zsírmalac" és az elhízott között.

Köröm kinézete nyilván szubjektív. Nekem a legtöbb női ismerősömnek ilyen vagy hasonló körmei vannak. Mármint aki csináltat, annak hasonló van. Aki csak lereszeli annak nyilván más.

Igazából lehet én vagyok vak, de ért én egy darabot nem látok a képen.

2021. márc. 10. 12:07
 17/24 anonim ***** válasza:
50%

15, akkor itt megint bajok vannak.

Nem írtam, hogy a köröm miatt lesz ápolt. Nem töredezett, nincs kiszáradva, nem eres ÉS a körömmel is van foglalkozva.

Azért szuper lenne nem belekölteni a gondolatod más szövegébe, hogy "de hát ezt mondtad" amikor vissza lehet olvasni:)

2021. márc. 10. 12:10
 18/24 anonim ***** válasza:
46%
Nem eres. Ja, mert ha valakinek eres a keze, az tehet róla, és egy ápolatlan sz.r.
2021. márc. 10. 12:13
 19/24 anonim ***** válasza:
51%

Eresség általában megerőltetéstől/túlerőltetéstől alakul ki:)

De azért érdekes, hogy ha én azt mondom ápolt mert... és nem kéne így (ilyen szavakkal)megalázni a másikat és akkor jön egy a "ez az én véleményem fogadd el", viszont ha én mondok valamit és nem is olyan tapló módon akkor meg egyből magára veszi az ilyen:) Ezen szuper lenne elgondolkodni:)

2021. márc. 10. 12:24
 20/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem írtam sehol, hogy el kell fogadni a véleményemet, csupán arra reflektáltam, hogy nem rossz indulat vezérel, mikor leírom, hogy nekem ez a kéz nem tetszik, és hogy számomra nem lesz egy dolgos eres kéz, műköröm nélkül kevésbé ápolt.

Ennyi. Nem kell túltolni a dolgot, és nem is kell egyetérteni.

2021. márc. 10. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!