Csak nálam kell sűrűn váltogatni az izzadsággátlót?
1:bocsi a hülye kiírás miatt,de csak így engedte közzétenni a kérdést
2:Eddig Rexona,Balea,Nivea meg mindenféle közt váltogattam( persze kb fél évente)mert egyszerűen megszokta a bőrm vagy mi...és ami eleinte marhajó volt,semmit sem izzadtam,ha magamra kentem...fél vé után ugyanaz a termék már nem vált be. Talán mert még tini vagyok...vagy?
Mindegy,most kaptam ajándékba Adidas Action 3 Intensive-t...kiváncsi vagyok rá.
2 napja használom,és eddig jó (vajon fél év múlva is az lesz?)
Amúgy a többi barátaimmal szemben nem izzadok annyit,épp csak amikor már du 4-kor is suliban vagyok,vagy tesi után.
nekem is ez van, de még nem hallottam ilyenről -.-"
próbált ki a Fa-t is, az még jó
uhh a deo ven a golyós? bocsi,ennyire nem értek hozzá:( szóval akkor golyósat szeretek csak használni. Stifteket régebben szerettem,de mind megfogta a fekete ruháimat,még az is,amire azt írták,ez direkt arra lett kivitelezve(igen,Rexona,köszönjük :D )
2.válaszoló: ezek szerint akkor minden tini ilyen helyzetben van :( nagy kár.
Akkor maradok annál,hogy váltogatom.
A Cien sztem nem üti meg a mércét,ha a Rexona meg Nivea után is váltanom kellett :P de azért köszi a hszt :)
utolsó: igen,nekem is van fokozati listám,hogy melyik jobb a másiknál,fél éve még Rexona tinis volt(vmi fun illatú,vagy mi)...de mára már az sem használ :(
most adidas bejön...de ha ezután is váltogatnom kell :D vicces,nem?
amúgy beszéltem barátnőimmel is erről,és ők is váltogatnak :(
nem igaz,hogy nem tudnak kifejleszteni olyat,amihez hű maradhatok :D :D
Háát azért egy kicsit megnyugtató,h nem vagyok egyedül.
Most Dove-ot használok.
15/L
:D:D
Hát a deó nálam a fújósat jelenti,azt hittem erre gondolsz.
A Garnier nekem tényleg jó,leírtam miért,nem fog...stb.Viszont speckós eseteknek találták ki a Vichy dezodorait.Drágák,de állítólag mentesek minden "méregtől"ami egy átlag izzadásgátlóban van és nagyon izzadósoknak"speckósoknak" vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!