Migrén piercing?
Én felhívtam miatta egy piercingest. Azt mondta:
"Őszinte leszek, jól jönne a pénz, szóval magammal cseszek ki, de nem akarlak megtéveszteni. Belőhetem, de nem fog használni."
A sima piercinges és a migrén piercinges nem ugyan az! A migrén pc-s egy akupunktúrás kezelést hajt végre, míg egy sima pc-s csak testékszert helyez fel.
Személy szerint nekem nincs, de van egy ismerősöm, aki iszonyatosan fejfájós volt. Neki bevált és csak ajánlani tudja.
Az egyes vagyok. Hányós, ájulós, fényérzékeny, néha már öngyilkossági gondolatokkal tarkított migrénes vagyok évek óta. Az életem megy rá. Hidd el minden létező gyógymódnak utána néztem már és olyan piercingest hívtam és beszéltem vele, aki ért hozzá és utánajárt ennek is. Ő javasolt egyébiránt akupunktúrás kezelést is. Azon is voltam és nekem az sem vált be. Azt mondta ő nagyon szívesen átlövi nekem azt a pontot, de elenyésző azoknak a százaléka, akiknél valóban működik.
Van, akinek állítólag a citromos kávé is segít, akkor inkább azzal próbálkozzon az ember, mint hogy átlövesse a fülét, ha amúgy nem akarja. Erős migrén esetén kb ugyanannyi az esély rá, hogy segít. Szerintem nulla.
Kedves kérdező! Ha szeretnél amúgyis ékszert csináld, lehet tök jól fog állni, de a gyógyulás érdekében inkább keress fel egy neurológust. Vannak már egész használható görcsoldók igaz nagyon drágák, de élhetővé válik vele az élet és hátha esetedben megtalálják és megtudják szüntetni akiváltó okot is, nem úgy mint nálam.
Szerintem ez a migrén okàtól függ.
Nàlam a hormonvàltozàs vàltja ki, ebből sejtem, hogy a pircing nem segîtene.
Aki stresszes, rossz alvó annàl el tudom képzelni, hogy hat.
8as voltam.
Végül megcsinàltattam, mert élhetetlen volt, hogy havonta egy hetem kompletten kuka.
Vàltoztatott a pircing ,rövidebb lett a roham. A frontokat is elkezdtem megérezni a pircing előtt, az elmúlt.
És étel nem vàlt ki rohamot, nem kell diétàzni.
Nekem természetgyógyàsz csinàlta, aki nem ismert és nem reklámozza magàt.
Kimérte a migrén pontot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!