41/64 anonim válasza:
Amelyik skálának az egyik végpontját Eugenia Cooney jelenti, annak a másik végpontja nem egy 66 kilós nő, hanem pl. Amberlynn Reid. Csak a tisztánlátás kedvéért jegyzem meg.
42/64 anonim válasza:
Valami jobb érved nem volt?:D
feminazi
43/64 anonim válasza:
#29. Én azt írtam, hogy ehhez a magassághoz számomra a 45-50 a vonzó. Akiket te linkeltél képpel, azok nagyságrendelileg ilyenek, 165 cm-hez arányosítva 51-53 kg körül lennének, 2-3kg pedig még éppen lejöhetne róluk, és még vonzóak maradnának. Tehát ismét köszönöm, hogy megerősítetted az állításom, miszerint a 165 cm, 50 kg-s lányok vonzóak, míg a 66-kgs egyértelműen dagadt. A barátnőm egyébként konkrétan 170 cm, 44 kg, és magazin címlapon látsz hasonló testalkatú lányokat pózolni. Rendszeresen sportol, minden értéke jó, orvos szülő rajta tartja a szemét, stb. Sehol nem lógnak ki a csontjai, úgy mint annak akit linkeltél, és van egészséges izomzata és pici pocija is. :D Innentől kezdve ízlések és pofonok.
44/64 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, de akkor ne dagikommandózzál meg recegő hájazzál, hanem írd azt, hogy te személy szerint azokra a nőkre izgulsz, akik maximum éppenhogy súrolják alulról az egészségügyi szempontból elfogadható testtömeg-index alsó határát. Ne a saját társkeresési preferenciáid alapján akard meghatározni, hogy objektíve ki mennyire számít dagadtnak. Csak ennyit kérek.
45/64 anonim válasza:
44, egy egysejtű számára ez túl nagy kérés.
47/64 anonim válasza:
46, kucupasi. (A kucuférfi úgy érzem, túlzás lenne.)
48/64 anonim válasza:
Csodálom, hogy (még) ennyi zöld pipája van annak, aki szerint femináci vagyok, amiért azt mertem mondani, hogy a kórosan alultápláltat a kórosan elhízottal kell egy lapon említeni. :D
49/64 anonim válasza:
#44 az összes válaszomban benne volt, hogy NEKEM sok, SZERINTEM ez túlsúlyos, SZÁMOMRA a vékony vonzó. Ne kérd rajtam számon a téveszméid és komplexusaid.
50/64 anonim válasza:
#48 nem tudom, de most sem olvastam tőled semmi olyan magyarázatot, hogy miért lenne jó az, ha valaki dagadt. Neked esetleg kellene egy 190 centi 130 kilós pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!