Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 164cm 62 kg mennyire ok? 16/L

164cm 62 kg mennyire ok? 16/L

Figyelt kérdés

2021. márc. 2. 19:04
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy csak a te kedvedért megpróbáltam megkeresni, nem találtam, lehet hogy nem tették közzé, de egy ehhez hasonlót találtam:

[link]

2021. márc. 3. 17:44
 42/49 anonim ***** válasza:
0%

Köszi, de semmi olyat nem hiszek el, amiben az van, hogy brit tudósok, brit...

Sőt, már maga az oldal is részlehajló: Wannabee Plussize.

Erről csak ennyit, de köszi a próbálkozásodat.

2021. márc. 3. 17:54
 43/49 anonim ***** válasza:
0%
Hát akinek nincs bemenet azzal nem lehet mit kezdeni :D
2021. márc. 3. 17:57
 44/49 anonim ***** válasza:
56%
Fhuu de nem akarod elfogadni,hogy már nem a csontos nők a divat.
2021. márc. 3. 18:32
 45/49 anonim ***** válasza:
24%

Drágaság, a szépség mindenkinél mást jelent. Ti nem tudjátok elfogadni, hogy azért, mert pár embernek a dundi tetszik, attól az még csak nekik tetszik. Sokaknak még mindig pl. a sportos, átlagos és vékony csajok jönnek be.

Az egészséges testalkat nem a plusz 15-20 kg zsírfeleslegnél kezdődik.

Egyébként pedig kár is ilyenekről vitázni, hisz mindenkinek más a szép.

2021. márc. 3. 19:02
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Miről beszélsz? Én nem állítottam egy szóval sem hogy nekem a dundi tetszene! Én végig a közvélemény kutatós sztorit meséletem, és hogy kezd is divat lenni a curvy girl! Nem saját véleményt mondtam, nem erről vitáztam... hanem a nagy átlag véleményét akartam tisztázni, lol. Nekem semmi bajom a curvy girlikkel, szerintem vannak nagyon szépek (!) de az én szépségideálom a Távol-Keleti csontsoványság, ők még vékonyabbak, mint az itthoni "sovány" emberek :D én hozzájuk szeretnék hasonlítani! :D

Félreértés! Te azt hitted én erőltetem itt a dundiságot, de csak azt mondtam, ami manapság van, csomó Netflixes filmben is egyre dundibbak a főszereplők/mellékszereplők...

Egyre ez dívik, de ha tehetném én inkább a Távol-Keleti törékeny lepkefing alkat lennék :D ettől még ezt nem tartom egészségesnek, hallottam milyen "sztár diétákat" tolnak az ottaniak is, hogy így nézzenek ki, halálra sanyargatják magukat, aki nem ilyen alkat, annak éheznie kell, tudom hogy nem egészséges, de nekem is ez tetszik basszus, nem tudok mit tenni -.-'

2021. márc. 3. 19:41
 47/49 anonim ***** válasza:
Na még annyit szeretnék hozzátenni, 46-os vagyok, hogy nekem volt anorexiás barátnőm, volt hánytatós barátnőm, és volt taplálkozási zavaros! Ha egy 16 éves lány kiírja hogy ő normális testalkatú, akkor én igenis azt fogom neki mondani, hogy ne fogyjon, jó így normálisan, inkább mint hogy mindenféle ideálhog akarjon hasonlítani, aztán belebetegedjen! Kurvára nem játék! Ez ami ma megy, elképesztő mértékben teszi tönkre a fiatalok lelki vilagát, és egészségét! Szóval aki ezt nem látja, hanem csak ilyen beszűkült agyú insta bábú, az inkább maradjon mélyen csendben! Mindenki vegye magára ha igaz, ha nem, akkor nem!
2021. márc. 3. 19:54
 48/49 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, hogy mi abban az ördögtől való, ha azt tanácsoljuk neki, hogy inkább egyen kevesebb édességet, péksütit, ne igyon cukros löttyöket, energiaitalokat és fogjon hozzá otthon tornázni. Egyen több egészséges ételt, gyümölcsöt és zöldséget.

Ez mióta probléma? Fejlődő szervezet, fontos számára az egészséges táplálék. A nasik és a lusta, mozgásszegény életmód csak rontanak a helyzeten.

Nem hánytatni és idióta fogyókúrás b..romságokat kell követni, hanem ésszerűen kell cselekedni, egészségesen.

2021. márc. 3. 20:02
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy normális testalkatra ne mondjátok egy 16 évesnek, hogy fogyjon!
2021. márc. 3. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!