Gondolom, akik szerint ez a súly teljesen oké, ők mind elhízottak. Írjátok már le, hogy ti, akik szerint ez oké, milyen magassághoz hány centik vagytok.
Lássunk már reálisan, és ne hizlaljuk tovább hazánk kövérségi statisztikáját. Így is Európa legelhízottabb országa vagyunk.
Ma is találkoztam egy 16-17 éves csajjal és két és félszer akkora feneke és combja volt, mint az enyém, pedig én 30 éves nő vagyok. Na, ez is szerintetek teljesen normális?
Úristen, te nem vagy normális! Te csak a hánytatást ismered? Gondolom azért jut ez eszedbe, mert magadból indulsz ki! Sz..pika drágaság!
Egészséges mozgásban gazdag életmódról még sose hallottál? Zabálj kevesebbet és mozogj többet!
15
Terjed a body positivity fertő, így mindenki büszke a testére, még az is, akinek nem lenne szabad.
Hidd el,jól vagy így.
Csak figyelj oda,hogy ne szökjön fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!