Hány éves kortól “fogadható” el a műköröm?
Figyelt kérdés
Mennyi idős kortól gondoljátok helyénvalónak, hogy valaki körmöshöz menjen és műkörme legyen? (Nem óriási nagy körömre gondolok, hanem egy szolidabbra, max 1-1,5cm nagyság)2021. márc. 1. 23:44
2/10 anonim válasza:
Nekem 17 éves korom óta van. Sosem kaptam érte leszólást, szerintem ez rendben van.
3/10 anonim válasza:
15-16 ha tud vele mindent csinálni
4/10 anonim válasza:
Ha már van bejárónője, aki elvégzi a házimunkát is :D
5/10 anonim válasza:
Kedves 4es!
Attól mert te képtelen lennél műkörömmel bármit is csinálni, hidd el nagyon sokan vagyunk akiket semmiben nem akadályoz ;)
6/10 anonim válasza:
Kedves 5, csak vicc volt, és amúgy egy nagyon házias férfi vagyok. Szép napot.
7/10 anonim válasza:
Mert azok a nők akiknek műkörmük van egyáltalán nem takarítanak, hát hogyne:D
Van műkörmöm főzök, mosok, takarítok, mosogatók, sütök. Semmiben nem akadályoz.
De hogy a kérdésre is válaszoljak szerint 15 éves kortól már lehet engedni.
8/10 anonim válasza:
15
volt már egészen hosszú hegyes műkörmöm és semmiben nem akadályozott
bár sztem 15 évesen még túlzás a hosszú, akkor még inkább valami szolidat ajánlanék
9/10 anonim válasza:
Középsuliban szerintem már belefér egy szolidabb kivitel.
Feltűnő, hosszú, túldíszítettet nem igazán engednék - és a legtöbb suli házirendje se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!