Normális a Körömkifestés fiúként?
Figyelt kérdés
Én nem festem, de több külföldi hírességeken (fiúkon is) láttam már. Ez egy stílus lett vagy valami más? (kezd elterjedni Magyarországon is. Fiúkon..)
Mi a véleményetek?
2021. febr. 28. 09:35
21/26 anonim válasza:
20
Szóval akkor te egy festett körmű meleg vagy? Értem
23/26 anonim válasza:
22
Segget csináltál a szádbol.Nem azt mondtad hogy rá hagyod a hülyére a dolgot? Dehogynem, telitalálat volt csak nem akarod bevallani. De azon se lepődnék meg ha transzexualis lennél
24/26 anonim válasza:
Így van az vagyok!:D
Igazából szórakoztató amiket írsz szóval gondoltam reagálok,smoothie ivás közben egész kellemes ez a társalgás! :D
25/26 anonim válasza:
24
Na jó én viszont kezdelek már unni úgyhogy ne haragudj de én itt abba hagyom.Eleinte én is jót szórakoztam de mostmár borzasztóan unalmas az egész.Jo éjszakát holnap meló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!