Normális a Körömkifestés fiúként?
Én nem festem, de több külföldi hírességeken (fiúkon is) láttam már. Ez egy stílus lett vagy valami más? (kezd elterjedni Magyarországon is. Fiúkon..)
Mi a véleményetek?
Nem tudom egy körömfestéshez,hogy jön a pedofília de nice try
A hozzád hasonló kaliberű emberkék mindig a pedofilokkal jönnek,mikor a homoszexualitás és ez egyáltalán nem egy lapon említendő.Kérlek edukáld magad mielőtt kinyitod a szád :D
11
Aki már ferdehajlamu attól bármi kitelik.Elnezest kérek amiért én a nőket szeretem és nem eroszakolok meg gyerekeket.Igazan szégyellem magam,milyen gonosz ember vagyok én!
13
Köszönöm szépen! Igazán rendes vagy! Tudod sokan elítélnek engem emiatt.A saját családom is megszakította velem a kapcsolatot csak azért mert nem egy festett körmű néger férfit választottam párnak hanem egy nőt!
Szörnyű hír,bár én a családod helyében más miatt szakítanám meg a kapcsolatot de mindenkinek eltérő preferenciái vannak! :D
Amúgy ahhoz képest,hogy nőt választottál nagyon bőszen írsz a melegekről,talán be akarsz vallani valamit? :D
Ejnyeee!
15
Hát eléggé szomorú hogy a heterokkal megszakítod a kapcsolatot.A melegekről meg nyilván azért írok mert koromfestesrol van szó.Te "férfi" vagy? Mert ha igen akkor világossá válik számomra hogy miért véded ennyire a melegeket és a többi aberralt barmokat
Igen szomorú tudom,megyek is sírni!!
Attól,hogy valaki festi a körmét az nem meleg tejézusatyaúristen
Nem külsőségek fogják eldönteni a nemi identitást :D
Komolyan,kérlek,edukáld magad.Rettenetesen buta dolgokat írsz :(
chill bro
17
Ha egy férfi festi a körmét az meleg. De ezt a libsik úgyse tudják felfogni.Ha én buta vagyok akkor te mi vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!