Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nők! 10/ mennyire...

Lányok, nők! 10/ mennyire tartod magad jó nőnek? Csak őszinte válaszok!

Figyelt kérdés

Mindent figyelembe véve, arc, test, haj, stb stb.

Kezdem, véleményem szerint én 10/8.

2021. febr. 27. 12:45
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
92%

Férfiként írok, úgyhogy előre elnézést.

Ez a pontozás annyira nem mutat semmit, mert van olyan csaj aki magának "5-ös" másnak meg ő "10-es", vagy fordítva.(férfiben is ugyan ez)

Önbizalom mérésre sem jó, mert van aki szándékosan alápontozgatja magát, várva, hogy valaki majd mondja, hogy azért te mennyire jó csaj/csávó vagy.

Azzal meg, hogy valaki skálán tologatja magát ide oda nem lesz jobb a közérzete max szarabb, hogy ő miért nem olyan mint más mondjuk akit ő 2 ponttal feljebb rakott.

Szubjektívben is max odáig játszik, hogy valaki tetszik-e vagy sem ezután pedig úgyis az számít, hogy mit mond és mit tesz a másik.

2021. febr. 27. 13:49
 12/48 anonim ***** válasza:
59%
10/7 sok fiú mondta már rám, hogy szép vagyok, de én még mindig nem vagyok annyira megelégedve magammal. De remélem a jövőben sikerül annyira elfogadnom magam, hogy 10/8-at mondhassak.
2021. febr. 27. 13:57
 13/48 anonim ***** válasza:
79%

Hát ez nagyon szubjektív. Egy agyon edzett, műcickós, műszájas insta celeb mellett 4-5/10.

Ha azt nézem, hogy a saját lehetőségeimből, adottságaimból mit hozok ki, milyenek a visszajelzések, akkor 7-8.

Pont ma próbált velem egy normálisnak tűnő srác utcán ismerkedni, tán csak nem vagyok olyan ronda 🤷‍♀️

2021. febr. 27. 13:57
 14/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2021. febr. 27. 14:01
 15/48 anonim ***** válasza:
68%
8/10, belevettem a koromat is(29). Vékony, arányos testem van, szeretem, hogy nem szálkás, hanem kicsit husis. 170/55 kg vagyok, xses ruhamérettel, B kosaras mellel és kerek, nem lapos fenékkel. Vörös hosszú haj/zöld szem, szeretem, ahogy öltözök az utcán. Korábban 9es voltam, heti szinten leszólítottak, volt, hogy fotóztak maguktól idegenek, most csak havonta szólítanak le, mondjuk már alig, azt is nagyrészt gyerekkel vagyok az utcán, biztos ez is benne van a visszaesésben:) Bp belvárosában mozgok, több emberrel találkozom, szóval nagyobb "mázlim" van, mint egy kisvárosi lánynak.
2021. febr. 27. 14:03
 16/48 anonim ***** válasza:
52%
Megtudhatnám, hogy miért csak én vagyok lepontozva 0%-ra? Én őszintén válaszoltam, nem értem mi a baj a válaszommal. Nem érdekel a pontozás, csak az zavar, hogy mindenki fel lett pontozva, csak én vagyok 0. Na pont ezért nem fogok válaszolni semmire, mert hiába válaszolok normálisan a kérdésre, mindig le vagyok pontozva. Akkor miért teszed fel a kérdést, ha az én válaszom meg nem felelt meg. Neked tettem szívességet, hogy válaszoltam.
2021. febr. 27. 14:15
 17/48 anonim válasza:
80%
Szerintem hülyeség csak külső alapján eldönteni, hogy valaki mennyire jó nő. Fontos a kisugárzás, az intelligencia, a személyisége is sokat számít. Még a szépségversenyeken sem csak a külsőt nézik. Ha egy szép nő, nem tud elmondani két értelmes mondatot, vagy ömlik a szájából a mocsok, akkor az szerintem nem jó nő.
2021. febr. 27. 14:15
 18/48 anonim ***** válasza:
53%

Én simán adok kilencet magamnak, az alapok jók, a stílusom meg nekem nyilván tetszik. Aztán lehet más szerint nem nézek ki jól, mindenkinek nem lehet tetszeni.

Párom is van, szóval innentől nem érdekel, hogy egy primitív elhízott tahó celeb (Puzsér) mit gondol rólam. Nézzen inkább tükörbe, hát olyan rusnya, hogy az oroszlán is sírva enné meg.

2021. febr. 27. 14:21
 19/48 A kérdező kommentje:
#16 nem én pontoztalak le, sőt, a mostani válaszod is fel van pontozva. Nem tudom miért azonnal rám kell gyanakodni.
2021. febr. 27. 14:25
 20/48 anonim ***** válasza:
34%
19, mert ha zöldet nyomtál volna akkor nem 0%-os lett volna, hanem mondjuk 10%, ha a többiek le is pontoztak, mégis 0%-om volt, tehát mindenki lepontozott. Na mindegy, nem értek annyira hozzá. Hiszek neked, akkor inkább a többi válaszolónak címezem azt amit neked címeztem. Bocsi érte.
2021. febr. 27. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!