21/27 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem, hogy tetszik-e a hasam, hanem, hogy ilyen hassal kimennétek-e strandolni. Nem írtam, hogy ez az enyém, de nyilván oka volt, hogy feltettem ezt a kérdést.
2010. aug. 18. 06:27
22/27 anonim válasza:
Gondolom neked is hasonló... Én kimennék, vannak ettől sokkal rondábbak is , akik járnak strandra... Emberek vagyunk és senki sem tökéletes! Amúgy meg tényleg nem azért megy az ember strandra, hogy a másikat nézegesse...
24/27 anonim válasza:
ezt könnyen le lehetne venni...
25/27 anonim válasza:
Én nem mennék, de én nagyon szigorú vagyok magammal szemben. Nálam egy elméletileg kis hiba is, óriásinak számít. Ha te így nem érzed rosszul magad, akkor nem gáz. Engem pl. kicsit sem zavarna, illetve nem tűnne fel ha máson látnék ilyen hasat, de az igaz, hogy vannak bunkó emberek.
26/27 anonim válasza:
Anyukám szült két gyereket, neki is ilyen, de eszébe se jut takargatnia magát. Sőt, szinte minden nyáron új bikinit vesz. :) Szóval, Én simán! Nyilván, ha Nekem is ilyen lesz majd 2-3 gyerkőc után, nem fogok elkeseredni. :)
27/27 anonim válasza:
én nem bocsi
tornázz meglátod jobban nézel majd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!