21/42 anonim válasza:
1. Átlagos és kissé pufi az arca.
2. Undorítóan ronda.
24/42 Piciregica válasza:
1.nem az a nagyon szép,átlagos
2.látszik,hogy az egója egyenesen arányos a csúnyaságával
Amúgy meg a belső tényleg sokat változtat az embereken.Szóval így kép alapján ez jön le,de nem biztos hogy tükrözi a valóságot.
25/42 A kérdező kommentje:
Én a második vagyok, és nem tartom magam szépnek, mindig is önbizalom hiányos voltam, és osztálytársaim és barátnőim mondják mindig hogy nem vagyok csúnya, de sosem hittem nekik, most már tudom hogy igazam volt:)
2010. aug. 18. 16:28
26/42 Piciregica válasza:
Az elsőnek olyan az orra mint a barátok köztben a Vandának.A másodikat malachoz tudnám hasonlítani:)
bocsesz
28/42 anonim válasza:
Ugyan, figyelj! Nem vagy ronda: a szád az gyönyörű, örülnék, ha az enyém ilyen lenne. Az orrod rendben van, a szemed is szép. A hajaddal kéne valamit csinálni. És nem tudom miért, de a fotók lettek előnytelenek. NEM VAGY CSÚNYA!
29/42 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, meg utolsó előtti köszi aranyos tőletek
Csak furcsa hogy eddig mindenki azt mondta ronda vagyok.
2010. aug. 19. 23:37
30/42 anonim válasza:
Nagyon jó csaj lehetnél, csak változtatnod kéne magadon.. de így se vagy ronda. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!