Szerintetek a 154cm az mennyire gyakori magasság a nőknél M.O-n? Ti milyen magasak vagytok?
Én 150 vagyok, és nem sok hasonló méretű nőt ismerek (a gyerekek ha kicsik is, nőhetnek még).
Ne haragudj, nem személyeskedésnek szánom, de valószínűleg rossz a szemmértéked, és a 155-160 centiseket is nálad alacsonyabbnak vagy egymagasnak látod. Nekem van egy olyan kolléganőm (törpenövésű orvosilag is), aki szó szerint egy fejjel kisebb nálam, nem ér fel dolgokat, amiket én igen (mondjuk ezt úgy mondom, mintha én mindent felérnék :D), képen is egyértelműen látszik, hogy jóval alacsonyabb, mégis állítja, hogy egymagasak vagyunk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
Látszik, milyen kisebbségi komplexusos vagy, ha ezt újra meg kellett kérdezned (kiemelni is lehetett volna egyébként az előző kérdésedet). Már bocsi. Nagyon alacsony vagy, de még normális mértékben, és kész. Nincs ezzel semmi gond, nem a testmagassága tesz senkit sem jobbá vagy rosszabbá, de az nagyon nevetséges, ahogy erőlködsz, hogy de hát nem is úgy van az. De. Elfogadni kéne, nem görcsösen bizonygatni valamit, ami nem igaz. Vagy már testképzavarod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!