Miért mondja ezt? Kissé zavar.
Figyelt kérdés
Egyik nap hallottam, hogy az egyik "barátnőm" olyanokat mondogat rólam, ohgy fogynom kéne, meg hogy ki kéne szednem a szemöldökömet. Na most azt most is tudom, ohgy nem vagyok 1 modell alkat, de a szemöldökömért meg eddig senki sem szúrt le, mások is mondják, ohgy nekem így áll jól, próbáltam már kiszedni pár szemöldökömet cispesszel, de fáj. Most akkor mit tegyek?2010. aug. 17. 14:47
1/5 anonim válasza:
Ha neked úgy tetszik ahogy van akkor ne tegyél semmit
2/5 anonim válasza:
Sz*rd le a barátnődet, ezek szerint nem is a barátnőd!!
3/5 anonim válasza:
Ha tetszik ne csinálj vele semmit.
De ha ki akarod szedni a szemöldöködet ajánlok egy házi praktikát: zsíros kenőccsel (mondjuk aloe vera krémmel)kend be az egész szemöldököket és úgy szedd ki. Mellesleg nagyon szép ívet kölcsönöz a krém. Remélem használ. :))
4/5 anonim válasza:
Szerintem a barátnőd csak jótakar.. én is voltam ilyen helyzetben. és a Szemöldöködet ha nem szeretnéd ne szedesd ki, ha igen csak fáj.. akkor menj el kozmetikushoz és gyantáztasd le. (az kevésbé fájdalmas) És nem is kell annyira kiszedni h hajszál vékony legyen.. csak épp annyira, hogy szép legyen a formája :D
5/5 A kérdező kommentje:
ha jót akar nekem, akkor nekem mondja el, ne a fél osztálynak előbb -.-"
2010. aug. 24. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!