Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy 10-es skálán hány pontot...

Egy 10-es skálán hány pontot adnátok magatokra külsőleg? És miért? Mi az ami tetszik magatokban?

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 11:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
8. Nagy a lábam, kicsi a mellem
2021. febr. 19. 11:23
 2/11 Metionin ***** válasza:
70%

8.

Vékony vagyok de izmos (már amennyire egy ektomorf, genetikailag vékony nő izmos lehet), az arcomat sokáig utáltam mert nem az a tipikus baba arc de mára megtanultam értékelni. Lehetnék magasabb, szeretnék hosszabb lábakat meg olyan szájat ami látszik rúzs nélkül is (az enyém alapvetően színtelen és kontúr nélküli) meg szép körmöket de ennyi, alapvetően okésnak tartom magam.

2021. febr. 19. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
7 talán. Nincs nagyobb baj szerintem a kinézetemmel viszont elég magas vagyok lány létemre és ez nagyon zavar. (175-6 cm) ://
2021. febr. 19. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
10
2021. febr. 19. 12:12
 5/11 anonim ***** válasza:
7
2021. febr. 19. 12:37
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
1. Mondanám, hogy nulla, de azért igyekszem adni magamra. Amit a testemen legjobban utálok, az a vékony derekam és széles csípőm, még 53 kilósan is sokszor kövérnek és aránytalannak érzem magam emiatt. Az arcom botrányosan ronda, elvileg nincs semmi születési rendellenességem, de simán elmennék egy Wrong Turn filmbe mutáns szereplőnek így, ahogy vagyok :D
2021. febr. 19. 12:41
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

7-8, attol fuggoen epp milyen napom van.

amit szeretek, hogy magas vagyok es vekony, szep dus es termeszetes a hajam es a kormeim is szepek, az orrom kicsi es pisze, az eleg szep. az arccsontom is hangsulyos, nekem tetszik.

amit nem szeretek, az, hogy tul sargak a fogaim (sajnos genetika, hiaba apolom rendesen oket),nem tul szep a borom, bar ezen is dolgozom, de sajnos ez is genetika joreszt. hiaba vagyok viszonylag vekony, nincs rajtam tul sok izom es csipo-derek tajon hajlamos vagyok a hizasra. a terdem is utalom. illetve az arcom also reszenek a formajat meg a szemhejamat.

a tobbi nagyjabol semleges.

2021. febr. 19. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Max 4, soha sem a külsőm miatt voltam népszerű, enyhén szólva belcsínnel kell kompenzálnom a külsőmet (mondjuk legalább az sikeresen megy).

Elég alacsony vagyok (152 cm), mellé 40 kg, sajnos leginkább egy kislányhoz tudnám hasonlítani az alkatomat. 75As melltartók is néha nagyok rám, és úgy általában a teljes torzómat elkerüli a zsír gondolata is (mondjuk így legalább mindig lapos a hasam), a kulccsontjaim, bordáim mindig kilátszanak. Csípőtől lefelé viszont átlagosan karcsú vagyok, ami a felsőtestemhez képest kissé aránytalan. A bőröm pedig az arcomat leszámítva az egész testemen katasztrofális, a fenekemen és hátamon kiütéses, pattanásos allergia és érzékenység miatt, a csuklómon látszik a korábbi öncsonkítások nyoma, az alhasamon pedig van egy műtéti hegem.

Az arcom is elég gyerekes, ugyanakkor hullára hajazó, szóval nem túl szép. A szemeim mindig karikásak, mert mélyen ülnek és nagyon átlátszó körülöttük az alapból betegesen/sárgásan sápadt bőröm, így az ereim sötét karikáknak látszanak (ugyanez az átlátszóság megtalálható a hajlataimnál és a mellkasomon is). E mellé relytett szemhélyam van és alacsonyan ülő szemöldökeim, az arccsontjaim pedig elég hangsúlyosak. A fogaim sajnos kesze-kuszák, anno gyerekként anyáék nem engedték a fogszabályzót, most pedig pénzem nincs rá. És ha mindez nem lenne elég, még szeplők is feltünedeznek az arcomon, az ajkaim nem épp teltek, ráadásulszemüveges vagyok.

2021. febr. 19. 16:14
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

4 és 8 közt naptól függően. Általában olyan 6-7.

Szerintem egész átlagos vagyok, sok mindent szeretek magamon (pl a kicsi mellem, széles vállam, arcomat), de rengeteg dolog van, ami miatt rosszul érzem magam (bőrhibák, fenekem, lábaim, testszőrzet), meg lehetnék kicsit magasabb (166 vagyok), viszont így is én vagyok a legnyurgább a család női közül. Illetve hiába fogytam több, mint 10 kg-t és lapos kb a hasam, még mindig gyakran látom magam kövérnek, pedig elvileg nem vagyok az.

2021. febr. 19. 17:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálam ez totál hangulatfüggő vannak jobb napjaim ezen a tèreny amikor úgy 7-10 pontot adnèk magamra. Máskor viszont belenèzek a tükörbe ès csak annyi jut eszembe, hogy "jèzusom így eszedbe se jusson emberek közè menni ezzel a fejjel"
2021. febr. 19. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!