Külsőleg hogyan értékelnétek ezt a nőt?
2020. jan. 17. 15:32
1/16 anonim válasza:
0
0
0
Számomra értéktelen műnő, stílusa meg ízléstelen.
2/16 anonim válasza:
Arc: kedves de nem különösebben szép
Alak: egész jó, picit hízhatna
Stílus: nem tetszik
3/16 anonim válasza:
Tipikus maca. A stílusa, ami ringyós az ami tönkre vágja. Am annyira kicsi a kép h az arcat nem tudtam szemügyre venni. Az alakja meg ami most divat afro nagy seg. g/csöcs. Gondolom nem szellemi foglalkozású a hölgy.
4/16 anonim válasza:
nagyon jó csaj. izgalmasnak tűnik.
5/16 anonim válasza:
Női szemmel kifejezetten tetszik, hogy normális lábai vannak pl. Nem haragudnék, ha ilyen alakom lenne, de sajnos ha nem edzenék, az a kis formám sem lenne, nemhogy ez. 😅
Az arca nem nagyon látszik
A stílusa kicsit ribis. Az ilyen állatminták csak az adott állaton állnak jól szerintem.
8/16 anonim válasza:
Vastag lábak, alighanem mű mellek, és útszéli hölgyek ízlése szerinti öltözködés.
9/16 anonim válasza:
8
5 (nem rossz, de nekem túlsúlyos)
0 (nagyon közönséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!