Szerintetek jól nézek ki? 25/L
Figyelt kérdés
Nem mondok semmit magamról, tippeket szeretnék arról, hogy szerintetek szép, csinos vagyok-e? Illetve írjátok le részletesebben, hogy hogy nézek ki szerintetek!
Kíváncsi vagyok ki jár majd hozzá a legközelebb.
2021. febr. 18. 07:59
2/19 anonim válasza:
Szerintem azt hiszed csak magadról, amúgy egy elkényeztetett valami vagy
3/19 anonim válasza:
10/1, az ostobasag a legszebb not is taszitova teszi.
4/19 anonim válasza:
Szerintem 10/8 :D De szeretném ha egy képpel megerősítenéd vagy cáfolnád.
5/19 anonim válasza:
Vékony, magas vagy és egyenes szálú vagy kicsit hullámos hosszú világosbarna hajad van. Ovális arcod van, vidám, mosolygós vagy. Genetikailag vékony vagy, de az otthonlét miatt felszaladt pár kiló.
8/19 anonim válasza:
Képet esetleg lehetne kérni? Akár privátban is.
9/19 A kérdező kommentje:
Hmm, aki közel jár az igazsághoz, annak talán. :) De ahhoz leírásokat kérek, hogy szerintetek hogy nézek ki.
2021. febr. 18. 12:37
10/19 anonim válasza:
Okés :D Jópofa ez a kérdés. Szerintem barna haj, és átlagos vékony testalkat, természetes szépség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!