Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne egyforma...

Hogyan lehetne egyforma mindkét szemöldököm?

Figyelt kérdés
A kozmetikusom szedi, de nem egyforma. Ha hónapokig nem szedi, akkor sem változik sokat, szóval olyan mintha alapból nem lenne egyforma a vonala. Pedig nincs ritkulva szóval lehetne igazítani. Vékonyra kéne szedetnem és akkor esetleg lenne egyforma?
2021. febr. 11. 18:01
 1/6 kamugyrosz válasza:
72%

Szerintem henna segíthet, csinálj sablont és helyezd rá

Amugy az egész vagastol is fugg

2021. febr. 11. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Senkie se egyforma. Ahogy az egész testünkön semmi sem szimmetikus.

Ha alapból máshol kezdődik az egyik, vagy magasabban van, akkor hiába szedi. Nemtudja egyformára.

Első kommentelő tippje jó!

Henna festéssel lehet korrigálni.

2021. febr. 11. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek asszimetrikus az arca, van akinek jobban, van akinek kevésbé. Leginkább egyformának tűnő szemöldököt, ami egyben optikailag szimmetrálja az arcot szerintem egy ügyes szemöldök tetováló kozmetikussal lehet kialakíttatni.

Nekem elégge asszimetrikus az arcom, így elég szenvedősen, de sikerült méricskélések és a kozmetikus szakértelme által egy nagyon szép szemöldököt tetoválni. Egészen más formája lett, mint az eredeti szemöldökömnek, és sokat változtatott, segített az arcomon.

2021. febr. 13. 03:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#3: de a tetoválás nem lesz túl mű? 😬 Meg olyankor kiszedik a rendes szemöldököt teljesen, nem? Bocsi, nem vagyok ebben a témában képben. 🙈

2021. febr. 13. 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem szedik ki a sajátot, csak max. azon a területen, ahol nagyon kilóg a megtervezettől. De az egészet nem fogják. Manapság már különféle tecnnikákkal természetes hatású szemöldököket tudnak tetoválni a kozmetikusok, akik kitanulták ezt a részét a kozmetikának. Az enyém Microblading szálas technikával készült. Ami azt jelenti, hogy a saját szemöldököddel egyirányú szálakat húzva tetovál, így nagyon szép természetes hatást tud elérni. Ezenkívül van még több féle módszer is, pl. satírozás. Kinek mi tetszik.

Nézz utána, ha érdekel, nekem nagyon megérte!

2021. febr. 13. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😘
2021. febr. 17. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!