Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz, ha nem egyforma a két...

Gáz, ha nem egyforma a két szemöldököm?

Figyelt kérdés
Az egyik kicsit fentebb van, mint a másik. Mindig is így volt, egyszerűen úgy nő, még egy kozmetikus sem tudta teljesen egyformára megcsinálni. Nem tudom mennyire feltűnő. Még sose szóltak be érte lehet, amikor mondom valakinek és jobban megnézi, akkor szokták mondani, hogy tényleg, de ha nem szólok nem veszik észre. Meg ugye az ember magán minden kis hülyeséget észrevesz :D A kozmetikusom szerint kár ezen problémázni, teljesen egyforma szemöldök nincs. De én gáznak érzem. szerintetek?
2016. júl. 9. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy tökéletes ember. Mindenkinek van szépséghibája, ezt elkell fogadni. Ha eddig észre sem vették, miért rágod magad rajta?:D
2016. júl. 9. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert én észreveszem :D
2016. júl. 9. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

dehogy gáz! :).

én mindig átrajzolom ceruzával, ha megyek valahova (jó, néha csak a hiányos részt), mert egy kiskori baleset miatt egy pici helyen hiányos az egyik. biztos nem sikerült mindig egyformára a kettő, de soha nem szólt érte senki. szerintem fel sem tűnik az embereknek. :) (barátnőm csak szólt volna, hogy hogy nézel ki, tee. :D)

egyébként nekem már régebben feltűnt olyan, hogy pl. a tévében szereplőknek durván nem egyforma, mégis szépen meg van festve meg rajzolva, szóval szerintem is felesleges ezen aggódni! :).

21L.

2016. júl. 10. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
"Eyebrows are sisters, not twins" :D Amúgy nyugi, kb. senkinek sem egyforma, nekem sem. Egy ideig én is problémáztam, rajta, aztán rájöttem, hogy igazából rajtam kívül kb. senki nem veszi észre. :D
2016. júl. 10. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!