Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha csúnya vagyok?

Mit tegyek ha csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Ez nem ér, hogy néhány ember mennyire gyönyörű, sokan meg... Nem annyira. Én nagyon ronda vagyok. Marhára idegesít amikor valaki csúnyának hívja magát, pedig gyönyörű. És ha ő csúnya akkor én mi vagyok? Én nem csak mondom, tényleg az vagyok.

A bőröm vékonynak 'látszik', vannak helyek ahol látni az ereimet, meg olyan... nem tudom hogy magyarázzam el olyan mintha csak vékony lenne és így.. Már látom ami alatta van.

Nagyon pattanásos vagyok. Nem viccelek amikor aztmondom nagyon. Nem csak az arcom, hanem máshol is. Mellkasom vállam, hátam, combom...

Kövér vagyok.

És ami a legjobban zavar mert arra tényleg nem tudok megoldást az az arcom. Nagyon ronda arcom van. Nagyon. És erre ugye a plasztikai műtét az egyetlen megoldás, de arra nincs pénzem.

És még sorolhatnám.

Mit tudok tenni? Ha az arcommal nem is tudok mit csinálni, legalább a többivel. Vagy ha van valami megoldás az arcomra is a műtéten kívül (amit nem hiszek) az jó lenne.

Utána néztem interneten is rengetegszer, de ott annyi hülyeség van, nemtudom minek higgyek.

Az ilyen, ‘mindenki gyönyörű’ meg ‘a belső szépség számít” sz@rságokat végképp nem bírom. Egy az hogy nem ismernek, nem tudják milyen vagyok, csak oda írják, mintha valakinek tényleg ennyi változtatná meg a véleményét. lehet hogy valakinek tényleg megváltoztatja de nekem nem. Segítségért jöttem ide, nem azért hogy ilyen sablonos sz@rokat olvasgassak, mert (nekem legalább is) semmin nem változtat és marhára nem segít.

2021. febr. 9. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Aranyosak ezek a jóindulatú, biztató válaszok, tényleg. De ti komolyan úgy gondoljátok, hogy aki ápolt és igényes, az nem lehet ronda?
2021. febr. 10. 10:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Ugye? Biztosan segítene valamennyit, ha lefogynék stb. De akkor is. Szüleim, nagyszüleim mind szépek voltak fiatalon én meg így.. Az arcom akkor se változik meg. Az orrom meg ilyenek.
2021. febr. 10. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy csak a plasztikai műtét segít rajtad (az arcodon), akkor mégis milyen választ vártál? Nagyon sok tippet, tanácsot kaptál.
2021. febr. 10. 12:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Pedig nagyon sokat változtatna az arcodon is biztosan ha lefogy kicsit, som ilyen előtte utánna képet láttam már.

Ápold magad mindenhol, a hajad, arcod...

Nézd végig minden részedet és nézz utánna h mit lehet rajtuk változtatni és hogyan.

2021. febr. 10. 12:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy hangzik, hogy ez valami táplálkozási vagy anyagcsere-probléma inkább...
2021. febr. 10. 17:50
 16/17 A kérdező kommentje:
13# tudom, nem akartam hálátlannak hangzani vagy ilyesmi.
2021. febr. 10. 20:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Csak annyira kikészít már hogy ilyen vagyok, nem is tudom mire számítsak.
2021. febr. 10. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!