Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha csúnya vagyok?

Mit tegyek ha csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Ez nem ér, hogy néhány ember mennyire gyönyörű, sokan meg... Nem annyira. Én nagyon ronda vagyok. Marhára idegesít amikor valaki csúnyának hívja magát, pedig gyönyörű. És ha ő csúnya akkor én mi vagyok? Én nem csak mondom, tényleg az vagyok.

A bőröm vékonynak 'látszik', vannak helyek ahol látni az ereimet, meg olyan... nem tudom hogy magyarázzam el olyan mintha csak vékony lenne és így.. Már látom ami alatta van.

Nagyon pattanásos vagyok. Nem viccelek amikor aztmondom nagyon. Nem csak az arcom, hanem máshol is. Mellkasom vállam, hátam, combom...

Kövér vagyok.

És ami a legjobban zavar mert arra tényleg nem tudok megoldást az az arcom. Nagyon ronda arcom van. Nagyon. És erre ugye a plasztikai műtét az egyetlen megoldás, de arra nincs pénzem.

És még sorolhatnám.

Mit tudok tenni? Ha az arcommal nem is tudok mit csinálni, legalább a többivel. Vagy ha van valami megoldás az arcomra is a műtéten kívül (amit nem hiszek) az jó lenne.

Utána néztem interneten is rengetegszer, de ott annyi hülyeség van, nemtudom minek higgyek.

Az ilyen, ‘mindenki gyönyörű’ meg ‘a belső szépség számít” sz@rságokat végképp nem bírom. Egy az hogy nem ismernek, nem tudják milyen vagyok, csak oda írják, mintha valakinek tényleg ennyi változtatná meg a véleményét. lehet hogy valakinek tényleg megváltoztatja de nekem nem. Segítségért jöttem ide, nem azért hogy ilyen sablonos sz@rokat olvasgassak, mert (nekem legalább is) semmin nem változtat és marhára nem segít.

2021. febr. 9. 18:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki külsejéből ki lehet hozni a legjobbat, látszik az, ha valaki igyekszik szebb és igényesebb lenni. Szerintem szexi, ha valakinek látszanak az erei. A pattanás egy ideiglenes állapot (nem tudom, hány éves vagy), de ha ilyen durva, ahogy leírod és tényleg mindenhol akkor nem ártana felkeresi egy bőrgyógyászt.

Az arcberendezésed nem tetszik, nekem sem tetszett az enyém, nagyon vékony volt, az orrom nagy. Változtattam a szemöldököm formáján egy kozmetikussal, azóta jobban néz ki az arcom. Esetleg kontúrozással feldobhatod az arcod, a színekkel lehet játszani. Én azt szoktam mondani, hogy a smink nem eltakar, hanem kiegészít.

Igazából csak akaraterő kell és kitudod hozni magadból a legjobbat.

2021. febr. 9. 18:54
 2/17 anonim ***** válasza:

a koverseg es a pattanasok ellen siman lehet tenni. sok mozgas, egeszseges erkezes es menj el borgyogyashoz, ha durva a helyzet.

az arcodon konkretan mi az, ami csunya? van amin tenyleg csak a plasztikai mutet segit, de valamit sminkkel lehet korrigalni vagy szepeszeti beavatkozasokkal, pl. hialuronos szajtoltes ma mar rutin dolognak szamit.

2021. febr. 9. 19:06
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
esetleg változtathatsz a frizurádon, az is nagyon sokat dob az emberen! Nekem az eredeti hajszínem nagyon nagyon sötét barna és valami borzasztóan állt :D de komolyan, szerintem nekem áll a világon a legrosszabbul a barna hajszín, aztán elmentem fodrászhoz, aki készített nekem egy hamvas szőke hajat balayage technikával. Mikor megláttak mindenki ámult és mondták, hogy igen, a barna szörnyen állt. :D Vallásos gimibe jártam és még a tanárok is mondták, hogy mennyivel jobban áll ez a haj:) (amin őszintén meglepődtem, azt hittem megszólnak majd érte:D)
2021. febr. 9. 19:06
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A pattanások nem mindenhol vannak, csak kb. ott ahol leírtam meg ugye az arcom. Kétszer voltam már bőrgyógyásznál adott rá krémet, de nem használt.

Sminkelni nem szoktam. Eddig egyszer sminkeltem azt is egy halloween bulira évekkel ezelőtt, mikor koldusnak öltöztem. (ez is sokat elmond rólam :D)

És hogy mi csúnya az arcomon? Minden. A szemeim, az orrom a szám... Mikor mosolygok, Jézusom megilyedek magamtól annyira rossz xD

A új frizura nem hinném hogy segítene.

2021. febr. 9. 19:18
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Pattanásokra kémiai hámlasztást javaslok, inkább menj el kozmetikushoz, ne otthon próbálkozz vele.

Alapvetően szerintem egy igényes, ápolt ember nem lehet ronda! A bőrödön a kozmetikus segíteni fog. A hajnál fontos, hogy ne töredezzen, legyen fényes. Menj el fodrászhoz, egy vágás + hajszínező a természetes hajszíneddel elég, és pakolás vagy balzsam minden hajmosáskor, vágatni 2-3 havonta érdemes. Sminkelni nem muszáj, de ha zavar a vékony bőröd azon segíthet. BB krémet ajánlok, szempilla spirált és egy színezett ajakápolót. Legyen finom illatod, de ne legyen tolakodó. Egy jó parfümből elég reggel 1-2 fújás és egy üveg kb egy évig elég. Ruhákban is az a lényeg, hogy legyen tiszta és jó állapotú (nem fakult, nem kinyúlt). A legegyszerűbb egy totál semleges stílus: bakancs + farmer + kardián (legjobb ha kedves púder színekben).

Mondtad hogy nem szereted a mosolyod. Ha van gond a fogaiddal, akkor tetesd rendbe egy fogorvossal. Ha nincsen, akkor nem hiszem hogy csúnya lenne.

Ha meglátok egy ilyen lányt/nőt az utolsó dolog lenne ami eszembe jutna, hogy ronda! Azt gondolnám, hogy egy csinos, ápolt, kellemes megjelenésű pozitív kisugárzású valaki. Az arctól függetlenül! Lehet különleges az arcod, de egy ápolt nő arca SOHA nem ronda! :)

2021. febr. 9. 19:37
 6/17 Metionin ***** válasza:
100%
Először is menj el egy kivizsgálásra a túlsúlyod miatt, nézesd meg a pajzsmirigyedet, PCOS-t stb. Ha semmi szervi baj nincs, akkor életmódváltást kell csinálnod, edzeni és odafigyelni az étkezésre, minden más csak kifogás. A pattanásokra ilyen esetben gyógyszer kell, nem kenőcs, tehát egy jó bőrgyógyászra lenne szükség meg mellé kozmetikusra, hogy ami kijön addig, azt kezelje. A fogaidat ápold, ha szabálytalan, akkor fogszabi. Ha elkezdesz fogyni, brutál át tud alakulni az arc is, lehet hogy akkor már elkezd tetszeni. De mindenképpen szebb ha van valakinek arckontúrja és álla, amit a háj kitakar. Ha ezek mellé beújítasz egy előnyös frizurát, akkor le merem fogadni hogy magadra se ismersz a tükörben. Csak elhatározás kérdése.
2021. febr. 9. 19:46
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. fogszabályzóm lesz, de anélkül is ronda mosolyom van. Az arcom itt a legnagyobb baj. Nem igazán csak a kövérségtől iyen, alapvetően csak ronda. Úgy tűnik azon csak műtéttel segíthetek.

Nagyon köszönöm mégegszer a válaszokat:)

2021. febr. 9. 20:14
 8/17 A kérdező kommentje:
A műtétre viszont nincs pénzem se, és attól félek elrontják. Nem hinném hogy annyi pénzt bele tudnék fektetni amennyi változtatás kell, szóval...
2021. febr. 9. 20:19
 9/17 Metionin ***** válasza:
Ha van mellé egy jó tested, akkor nem tűnik fel annyira szerintem. Én ismerek több nőt, hát, finoman szólva nem babaarccal de a sportos test és a jó frizura simán elfeledteti a vonásaikat.
2021. febr. 9. 20:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Kozmetikus, fodrasz? Segit kihozni a legjobbat az arcodbol. Menj el szolizni/ vegyel barnitokremet az attatszo borodre. (Egyebkent nekem is olyan es nem zavar.) Valami csini elonyos fazonu ruhat szerezz be es maris jobban fogod erezni magad a borodben.

Az egeszseges etkezest tamogatom. De egy par motivacios konyv elolvasasa is hasznos lenne lelki szempontbol, hogy ne lasd ennyire negativan magad. Barmennyire is nem vagy kivancsi az ilyen szövegre.. A belso negativ gondolatok hatnak a kisugarzasodra.

2021. febr. 10. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!