Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a lány csak szerintem nem...

Ez a lány csak szerintem nem kövér?

Figyelt kérdés

Feljött rá némi plusz kiló, de szerintem még mindig vékony...

[link]

2021. febr. 9. 10:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11%

Ui. ahhoz, hogy valaki jól nézzen ki nem kell kondiba menni. Létezik saját testsúlyos edzés, jóga, lehet venni súlyzókat..stb.

Most látom, hogy nem vagy kövér, akkor csupán irigy vagy. Te is nézhetnél ki jobban, ha akarnál.

2021. febr. 9. 11:52
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

nezhetnek, igen, de most nekem ez nem prioritas, mivel igy sem nezek ki szarul, viszont ezer mas fontosabb dolog van az eletembe, amibe most energiat akarok fektetni. de egybol jossz azzal, hogy biztos irigy vagyok meg dagadt:D egyik sem, csak felbsz, amikor emberek azt varjak el, hogy mindenki kivetel nelkul 15-tol 65-ig ugy nezzen ki, mintha egy cimplarol lepett volna ki, tokeletes borrel, hajjal, 10/10-es testtel.

en becsulom azt, aki ennyit foglalkozik a testevel es tesz magaert, de nem KELL mindenkinek ezt az utat kovetnie. ismetlem, ugy is nezhet ki valaki jol, hogy nincs szuperizmos combja meg feneke meg mindene es egy centi zsir simcs a hasan. egy atlagos notol ezt evarni irrealis es felszines dolog. nezzunk ki jol, legyunk igenyesen magunkra stb, de ne zsirosozzunk mar le teljesen ATLAGOS, normalis testeket. egyebkent meg normalis ferfi ilyesmin nem akad ki, hogy egy egyebkent jo csajnak nem full lapos a hasa, ha leul. gyerekes dolog ennyire a kulsore rafuggeni.

2021. febr. 9. 12:07
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jól néz ki.
2021. febr. 9. 12:11
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Számomra is vonzó. Finom, lágy formák, túlsúly nélkül - ezt keresem a nőben, nem az izmokat.

Akik a zsíros fenék miatt rinyálnak: a női nem úgy alakult ki, hogy ínség idején is legyen miből táplálni a kis trónörökösödet. A narancsbőr előfordulása több, mint 90 %. Deal with it.

2021. febr. 9. 12:45
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem kicsit telt.
2021. febr. 9. 15:18
 16/21 Metionin ***** válasza:
30%
Alkatra átlagos de formátlan, nincs rajta izom. Ha vékonyabb lenne akkor mondanám rá hogy skinny fat (azt sajnos megtapasztaltam én is, nem volt szép) de így csak plöttyedt átlag.
2021. febr. 9. 15:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A háttérsztoriját el tudjátok olvasni instagrammon, és youtube videója is van róla. Több évig tartó anorexiából épült fel. Szerintem egyáltalán nem dagadt, jó, hogy idáig eljutott.
2021. febr. 9. 17:07
 18/21 anonim válasza:
100%
Izmos jóképű pasi vagyok, az ilyen nők tetszenek leginkább. Szerintem semmigond nincs a linkelt nővel.
2021. febr. 15. 12:18
 19/21 anonim válasza:
0%
Ismerősnek tűnik, esetleg nem felnőtt filmezik/filmezett?
2021. febr. 15. 12:25
 20/21 anonim ***** válasza:
56%

Na,most itt az összes 160 centis, randa, anyjával élő hájgombóc kinézett a minecraft-ból vagy elunta a cod-ozást, és most jól megmondják, hogy ez a lány kövér és különbenis :D Nekik aztán nem kellene, milyen igénytelen hahh :D (nyugi, ti se kellenétek a lánynak)

A kérdésre a válasz: nem kövér, átlagos (hiába hiszik,hogy nem. de. az.)

2021. febr. 15. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!