Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a lány csak szerintem nem...

Ez a lány csak szerintem nem kövér?

Figyelt kérdés

Feljött rá némi plusz kiló, de szerintem még mindig vékony...

[link]

2021. febr. 9. 10:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem kövér, de a testösszetétele nem jó. Semmi izom nincs rajta. Ha erősítene, sokkal formásabb lehetne.
2021. febr. 9. 10:23
 2/21 anonim ***** válasza:
31%
Nem a testében vannak a gondok, a fejében.
2021. febr. 9. 10:39
 3/21 anonim válasza:
93%

A háttérsztoriját tekintve hihetetlen, hogy idáig jutott.

Szerintem nem vékony kifejezetten, teljesen az átlag kategóriában van.

De igazából az a legfontosabb, hogy valaki mentálisan egészséges:)

2021. febr. 9. 10:43
 4/21 anonim ***** válasza:
58%
Átlagos, nulla izomzattal és csak zsírral rendelkező formátlan csaj.
2021. febr. 9. 10:47
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
o ki, tudni kene valami hattersztorit? nem kover, atlagos, normalis lany, nyilvan nem egy modellalkat vagy fitness lady, de szerintem nincs vele semmi gond. itt a sok formatlanozo ugy csinal, mintha mindenkinek izmos, feszes instanonek kene lennie. ez csak az utobbi 10-15 evben lett ennyire erlterjedt, hogy aki nem a kondiban tolti minden szabad percet es nem hazudja azt, hogy a hobbija a futas/sport, az mar ‘formatlan’ meg ‘izomtalan’. egy nonek nem KELL izmosnak lennie. persze tok jo, ha az, de ne zsirosozzunk mar le normalis, csinos noket, csak mert az ilyen ostoba kis libaknak az lett a norma, amit az instan latnak, hogy mindenki ki van pattintva es felgomb alakuva gyurta a segget. ez nem a valosag, a valosagban krvara nem az fog szamitani, hogy van-e 1-2 centi plusz a derekadon.
2021. febr. 9. 11:12
 6/21 anonim ***** válasza:
10%

A hasi hurkák, a nagy zsíros segg és a narancsbőr valóban "gyönyörű" látvány. 😂😒

2021. febr. 9. 11:27
 7/21 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem minden nő lehet izmos, feszes bombanő, csak kérdés hogy dolgozik-e érte.
2021. febr. 9. 11:29
 8/21 GretaThunberg ***** válasza:
100%
Én adnám és ez a lényeg.
2021. febr. 9. 11:32
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

#6 ne legyel mar ostoba, ki beszelt itt nagy zsiros seggrol meg hurkakrol? nem vegletekre kell gondolni. en azt mondom, hogy manapsag mar a teljesen normalisan kinezo, atlagos NEM KOVER, de nem is fittness modell noket is divat leugatni, hogy nem eleg izmosak meg formatlanok, zsirosak. mert az ilyen unatkozo kis instarobancok azt hiszik, mindenkinek az a prioritas, hogy heti 5 napot a konditeremben rohadjon es ne legyen egy centi zsir sem rajta. van atmenet a tokeltes izmos test meg a zsiros, narancsboros elhizott diszno kozott.

#7 lehetne, igen, csak nem mindenki akar az lenni. nekem pl. ez baromira nem peioritas, igy is jol nezek ki, vekony vagyok, tetszem a ferfiaknak, bar nincs felgomb seggem es kockas hasfalam, neha elmegyek futni, de ennyi. nincs se kedevem, se idom, se energiam heti 5 napot a konditeremben logni meg allandoan azon gorcsolni, hogy mit eszem. biztos jobban nezenek kicsit izmosabban, de semmire nem mennek vele, max 2-vel

tobb szakmunkas futtyogne a seggemre. igy is jol nezek ki esmilluo fontosabb dolgom van annal, minthogy ‘izmos bombano’ legyek. aki nem izmos bombano, az sem lesz automatikusan hajas meg formatlan, max atlagos, ez kene megerteni.

2021. febr. 9. 11:40
 10/21 anonim ***** válasza:
8%

A linkelt csajnak voltak hasi hurkái és nagy, zsíros feneke is van.

És attól nem vagyok "instarobanc" (még instám sincs 😂), mert odafigyelek az alakomra és az egészségémre. Gondolom, mivel ennyire kiakadtál, magadra vetted az egészet, tehát lehet, hogy te egy elhízott, zsíros csaj vagy.

2021. febr. 9. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!