Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnan szerzik a sok eredeti...

Honnan szerzik a sok eredeti és replika cuccot?

Figyelt kérdés

Benne vagyok egy két Nike adok veszek csopiba és sokszor szembe jön velem ugyan az az ember, aki egyszerre árul vagy 10 fajta cipőt ugye különböző méretekben stb. Honnan szerzik az “eredeti” cipőket (nem vagyok biztos benne, hogy azok) ekkora mennyiségben és pl hogy tudják eladni 10ezer forinttal olcsóbban, mint bolti áron?

És a kifejezetten replika árulók meg honnan szerzik azt a sok cuccot?:D

2021. febr. 5. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kína, szabadkai piac.
2021. febr. 5. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Ezek nem replikák hanem hamisítványok, ne keverjük a szezont. Amúgy nyilván Kínából nagy tételben.
2021. febr. 5. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Eredeti cuccot vehetnek pl az about youn is. Sokszor vannak 50%-os akciók, plusz lehet mindig használni 10-20-25% kuponokat. Ingyen kiszállítják és visszaveszik, jelenleg 90 napig. El tudom képzelni, hogy ez egyeseknek megéri, hogy drágábban továbbadja.Max ha nem veszi meg senki, akkor visszaküldi. Sajnos tudok is olyanról, aki ilyesmiket csinál.
2021. febr. 5. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Aki ért hozzá, az nagyon tudja, honnan kell beszerezni olcsón. Mindig is úy voltam, hogy legyen 3 cipőm, de az normális és nem replika.
2021. febr. 5. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Végülis nem károsít meg vele senkit...
2021. máj. 30. 01:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!