Miért izzadok egyből fürdés után?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 14:00
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy magas a páratartalom a lakásban.
Én jelen esetben mindig fázom.
2/5 anonim válasza:
nem stresszelsz valami miatt? velem ez akkor van,ha mondjuk reggel lezuhanyzom és iskolába kell menni. hétvégén vagy ha máshova megyek(pl.mamámhoz) akkor semmit nem izzadok.mindig cak ha vmi stresszesebb helyre megyek
3/5 anonim válasza:
egyszerű... mert meleg van.. én is megtörülközök és utána olyan, mintha nem is törülköztem volna
4/5 anonim válasza:
velem is ez van. én direkt fürdés után törölközőstől bemegyek a szobámba és majd megszáradok utána meg testápoló és kész
5/5 anonim válasza:
a fürdést langyosabb vagy hideg vízzel fejezd be és akkor legalább lehülsz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!